facebook
facebook
twitter
dt, 21 d setembre d 2021
El Consorci de Promoció Turística edita un catàleg de ports i experiències nàutiques a la costa del Maresme
El Consorci de Promoció Turística edita un catàleg de ports i experiències nàutiques a la costa del Maresme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha elaborat un catàleg amb els ports del Maresme i les experiències nàutiques de les que es poden gaudir a la comarca. El Maresme compta amb cinc ports esportius, que de sud a nord són Port del Masnou, Marina Port Premià, el Port de Mataró, el Club Nàutic El Balís i el Club Nàutic Arenys de Mar. En ells es pot amarrar les embarcacions o fer ús del servei de xàrter, a més de comptar amb una excel·lent oferta de serveis, restauració, compres i oci.

El catàleg detalla quines són les instal·lacions i els serveis amb els quals compta cada port, a més de les seves dades de contacte i alguns dels punts més importants del seu entorn, dels pobles i ciutats en els que estan ubicats.

També hi apareixen les empreses que ofereixen la possibilitat de gaudir del mar en totes les seves formes a través de diferents activitats nàutiques: immersió, navegació a vela, surf, caiac, paddle surf, etc. L’oferta és d’allò més variada, convertint el Maresme en una fantàstica destinació de turisme nàutic.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR