facebook
facebook
twitter
dv, 22 d'octubre d 2021
Els Ports de Catalunya participen en un Saló Nàutic de Barcelona amb més de 50 mil visitants
Els Ports de Catalunya participen en un Saló Nàutic de Barcelona amb més de 50 mil visitants

L'edició 2021 del Saló Nàutic de Barcelona, que s'ha celebrat del 12 al 17 d'octubre, ha deixat un bon sabor de boca en l'estand de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET). L'afluència de públic ha estat major de l'esperada tenint en compte la suspensió de les dues últimes edicions a causa de la pandèmia. 

Una vegada més, el Saló Nàutic de Barcelona ha posat en relleu la seva condició d'esdeveniment líder de la nàutica d'esbarjo d'Espanya i un dels més importants d'Europa amb la participació de 184 expositors, més de 500 embarcacions i prop d'un centenar de primícies en una edició que, adaptada al context actual, ha superat les expectatives inicials amb un total de 51.236 visitants.

L'estand dels Ports de Catalunya ha donat a conèixer l'actual oferta dels seus ports associats, així com les diferents promocions de la pròpia Associació com el ‘Navegar té premi. Amarra Gratis!’, el ‘Marina Day’ i el ‘Sailing Costa Brava’, tot això emmarcat dins de la Vitamina Blava dels Ports de Catalunya. 

IMATGES PORTS DE CATALUNYA SALÓ NÀUTIC BARCELONA 2021

Durant el Saló els Ports de Catalunya també van realitzar diferents presentacions com la ‘Segona Edició del MedFoto’ del CN l'Escala; ‘El Delta de l'Ebre. Una mirada des de la mar de la mà d'Allèn les Mars’, la presentació de la Guia de ‘Cales i Ports de la Costa Brava’ organitzada per la ACPET, Ports de la Generalitat i Turisme de la Costa Brava, i la presentació del CN Sant Feliu de Guíxols com a primer port d'Espanya que instal·larà biohuts. Els ports associats també van presentar diferents regates dins del calendari 2021-2022. 

Destacar que el 13 d'octubre es va celebrar l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de la ACPET en les instal·lacions de Marina Port Vell Barcelona, i el divendres 15 es va realitzar a l'estand dels Ports de Catalunya una recepció amb els membres de la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEAPDT) amb un posterior esmorzar al Reial Club Marítim de Barcelona.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR