facebook
facebook
twitter
dl, 17 d gener d 2022
Obertes les inscripcions de la MedSailing – Europcup 29er
Obertes les inscripcions de la MedSailing – Europcup 29er

Durant aquesta competició se celebrarà la primera parada del circuit Eurocup de 29er i servirà com a Test Event del Campionat del món

El Club Nàutic El Balís ja ha obert les inscripcions per la MedSailing 2022 que tindrà lloc del 17 al 20 de febrer. Durant aquesta competició, com ja és habitual, se celebrarà la primera parada del circuit Eurocup de 29er i servirà com a Test Event del Campionat del món d’aquesta classe que tindrà lloc a les mateixes aigües de Sant Andreu de Llavaneres del 29 de juliol al 6 d’agost del 2022.

Les inscripcions per la MedSailing estaran obertes fins al 16 de febrer. No obstant, des d’ara i fins l’1 de febrer el fee és inferior al que s’haurà de pagar si es registren després d’aquesta data.
El programa previst pels dies de competició el trobaràs a l’anunci de regata penjat al TOA virtual de la regata, aquí.

La MedSailing – Eurocup de 29er #1 serà un “Test Event” pel Mundial. Durant l’any vinent serà en dues ocasions quan les aigües de Llavaneres s’ompliran d’embarcacions internacionals en unes competicions on es preveu un alt nivell de regatistes. Fa gairebé 10 anys que el Club és una de les parades obligatòries al calendari per celebrar la primera prova del circuit Eurocup de 29er.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR