facebook
facebook
twitter
dl, 17 d gener d 2022
Finalitza el Trofeu Interclubs Costa Daurada 2021
Finalitza el Trofeu Interclubs Costa Daurada 2021

Pel que fa a la classificació general del torneig, el primer classificat va ser l’embarcació “Hobby” del Reial Club Nàutic de Tarragona

Dissabte 13 de novembre va finalitzar l’edició del Concurs Interclubs Costa Daurada organitzat conjuntament entre el Club Nàutic Cambrils, Reial Club Nàutic Tarragona i Club Nàutic Salou.

El mateix dissabte va tenir lloc la tercera i última mànega del Concurs al Club Nàutic Salou, en la qual es va proclamar vencedora l’embarcació de Salou ”El Marqués” de la sòcia Elena Marqués, en segon lloc es va classificar la també embarcació de Salou “Delphi II” del soci Angel Gonzàlez, i en tercera posició l’embarcació “Chiito” del Club Nàutic Cambrils.

Pel que fa a la classificació general del torneig, el primer classificat va ser l’embarcació “Hobby” del Reial Club Nàutic de Tarragona, i l’embarcació amb major número de captures va ser l’embarcació “La Marta” del Club Nàutic de Cambrils.

L’edició d’enguany de la Copa Interclubs 2021 va ser pel Club Nàutic de Cambrils, guardó que s’atorga al Club amb més participació a les tres mànegues i a la major puntuació.

Bookmark and Share
PUBLICITAT

CONTACTAR