facebook
facebook
twitter
Mon, January 17th, 2022
L’innovador sistema Tallyweb d’Equiport arriba als Ports de Catalunya
L’innovador sistema Tallyweb d’Equiport arriba als Ports de Catalunya

L’avantatge de les torretes intel·ligents es tradueix principalment en l’estalvi, i la preservació del medi ambient i dels recursos energètics

Els Ports de Catalunya i Equiport van de la mà en la modernització de les instal·lacions portuàries així com en el seu compromís per a l’estalvi energètic per a una Gestió cada vegada més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Amb aquest motiu Equiport ha dissenyat el Tallyweb, un sistema de telegestió basat en tecnologia de transmissió per radiofreqüència, amb una posada en marxa molt senzilla ja que funciona amb wireless i no cal cablejar.

Amb el sistema intel·ligent Tallyweb cada torreta funciona com a repetidor i com a emissor alhora, pel que es conforma una xarxa molt estable i qualsevol nova unitat es connecta ràpidament. Després tota l’activitat que es genera a la instal·lació es troba al núvol, d’aquesta manera des del sofà de casa, el gestor de la instal·lació pot controlar i supervisar tot el que està succeint al seu port.

L’avantatge de les torretes telegestionades o intel·ligents es tradueix principalment en un estalvi, en la preservació del medi ambient i dels recursos energètics del planeta, conseqüència directe del control de consums.

Des del punt de vista de l’usuari el sistema Tallyweb disposa d’informació en temps real dels seus consums, el que li dona major coneixement, tranquil·litat i responsabilitat/autocontrol. A més, rep un avís en cas d’ús inadequat, com per exemple la desconnexió de la presa a causa d’un intent de furt d’electricitat.

L’usuari pot activar els serveis en 3 modalitats, la que li sigui més pràctica: PIN, targeta i/o app al mòbil – el sistema s’adapta de manera intuïtiva i flexible a tot tipus d’usuari estigui familiaritzat o no amb les noves tecnologies. Tallyweb opcionalment també té la possibilitat de funcionar de manera completament autònoma (self-service), que es tradueix en una optimització de recursos de personal.

Bookmark and Share