facebook
facebook
twitter
Mon, June 13th, 2022

El Marina Day torna a omplir els Ports Esportius Després de dos anys d’aturada per la pandèmia

El Marina Day torna a omplir els Ports Esportius Després de dos anys d’aturada per la pandèmia

Ple en les activitats, la majoria gratuïtes, organitzades pels Ports de Catalunya com sortides a vela, en paddle surf, caiac, excursions en vaixells, tallers infantils i moltes d’altres 

La gran varietat d’activitats gratuïtes, dos anys d’absència degut a la pandèmia i l’arribada d’una onada de calor han omplert els ports esportius de Catalunya de gent amb motiu del Marina Day celebrat aquest dissabte 11 de juny. 

24 ports esportius han organitzat un gran nombre d’activitats com sortides a vela, en paddle surf, en caiac de mar, en moto d’aigua, excursions en vaixell, tallers infantils i molt més, tot acompanyat per una amplia oferta gastronòmica. 

Un dels temes centrals del Marina Day d’enguany ha sigut el medi ambient, amb activitats com el ‘Clean Up Aquàtica’ organitzat pel Club Nàutic Salou, la Xerrada de la biòloga ambiental sobre la Reserva Marina Masia Blanca organitzada pel Club Nàutic Coma-ruga o el taller de reciclatge i manualitats que els més petits han pogut gaudir al Port de Sitges-Aiguadolç.

Com cada any la Nàutica ha sigut protagonista, com la jornada que han gaudit al Club Nàutic l’Escala el Sergi, la Zoraida i el seu fill Lucas, han practicat caiac de mar i paddle surf, “Ha sigut molt xulo trobar aquestes activitats i descobrir algo més que la Platja”, declarava el Sergi als mitjans del Club. També a l’aigua al Club Nàutic Port de la Selva s’ha pogut practicar gratuïtament una de les tendències del moment, el Sup-Ioga. I ja a a terra els visitants han pogut descobrir moltes altres activitats com el market del Club Nàutic El Balís, la festa pirata del Port de Sitges i el taller infanitl i puzzle gegant del Port de Portbou. 

La gastronomia ha Estat també molt present amb ofertes especial amb motiu del Marina Day, i sense oblidar la música amb un concert de Gospel al Club Nàutic Arenys de Mar o els diversos concerts de música en viu del CN El Balís. 

El Marina Day és una iniciativa de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) a la que s’hi han afegir molts altres ports de la resta de la geografia espanyola. El dia dels ports esportius neix amb la voluntat d’acostar al ciutadà al mar i als ports, ja que aquests són instal·lacions obertes a tothom amb una amplia oferta d’activitats que van molt més enllà del amarratge de vaixells, i ha comptat amb la col·laboració de Turisme de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Patronat de Turisme de la Costa Brava i Ports de la Generalitat

Bookmark and Share