facebook
facebook
twitter
Thu, L 17 February 2022
El Club Nàutic Llançà comença l’any amb millores i manteniment a les seves instal·lacions
El Club Nàutic Llançà comença l’any amb millores i manteniment a les seves instal·lacions

Amb l'inici del 2022 comencen les actuacions per a la millora de les instal·lacions del Club Nàutic Llançà. Els treballs previs al dragat de la dàrsena esportiva del port de Llançà per a recuperar calats, i la reforma dels fondejos ja han començat amb el moviment d'embarcacions per alliberar espai perquè la draga pugui actuar i la retirada dels morts de fondeig. 

La draga ja ha arribat a Llançà, i l'empresa Hidrosfera l'ha estat muntant per poder començar els treballs de dragat la setmana vinent. L'actuació es realitzarà per fases, segons l’establert en la planificació prèvia.

Paral·lelament, l'empresa Creb està realitzant treballs de manteniment de les passarel·les de formigó, treballs consistents en la neteja de les mateixes i l'aplicació de productes i pintura protectora del formigó.

La previsió és que aquestes actuacions durin un parell de mesos, i per tant s’espera que a finals del mes de març, els socis i usuaris del club puguin tornar a disposar de les seves embarcacions en la ubicació habitual.

Bookmark and Share
PUBLICITÉ