Tancar
Home

ACPET :: Associació Catalana de Ports Esportius i TurísticsACPET :: Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics

Idiomes
ACPET :: Associació Catalana de Ports Esportius i TurísticsACPET :: Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics
Vitamina Blava
Sailing Costa Brava
navegar te premi
ACPET
mARINA dAY
PUBLICITAT
Equiport


Anuncia't amb nosaltres!

L'ASSOCIACIÓ

BREU RESSENYA HISTÒRICA.

BREU RESSENYA HISTÒRICA.

L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda l’any 1983, formada per concessionaris de Ports i dàrsenes Esportives a Catalunya.

Des del seu origen, l’entitat ha treballat per aglutinar als concessionaris de Ports Esportius, en les seves diverses formes jurídiques, ja siguin Clubs Esportius, Societats Mercantils o Consorcis i ha basat la seva gestió en la identificació dels interessos comuns i la seva defensa i desenvolupament, fet que ha permès unificar i millorar la qualitat en la prestació de serveis a tots els Ports Esportius Catalans.

L’alta representativitat que ha ostentat des del seu origen, l’ha situat com a interlocutora davant les diferents Administracions que, d’una manera o altre, intervenen i/o tutelen aquestes infraestructures que son els Ports Esportius. En l’actualitat, l’Associació compta amb 46 ports associats dels 50 existents a Catalunya, el que representa que el 92 % de les concessions portuàries atorgades a Catalunya, incloses les que es troben tutelades per Ports de l’Estat.

BREU RESSENYA HISTÒRICA.

Des de l’any 1989 i fins l’any 2010, la Presidència ha estat ocupada pel Sr. Francesc Xavier Mangrané, que amb la seva gestió ha aportat un valor d’unió i sentit de sector que ha permès aprofundir en el coneixement comú i en la millora general de la gestió de les instal·lacions portuàries. En aquest sentit, cal remarcar que la relació amb l’Administració Portuària durant aquests anys ha estat sempre positiva i en pro de tot el sector.

Del 2010 al 2018 la Presidència de l’Associació va ser ocupada pel Sr. Tomàs Gallart i a l'abril del 2018 el Sr. Albert Bertran va ser elegit com a nou President estant al cap davant d'una nova Junta Directiva fins a l'actualitat

ACTIVITATS I SERVEIS DE L’ASSOCIACIÓ

ACTIVITATS I SERVEIS DE L’ASSOCIACIÓ

Les principals activitats i els serveis que s’organitzen des de l’Associació són les següents:

· Representació dels ports associats davant les Administracions Públiques de l’àmbit Portuari, medi ambient, medi natural, esports i turisme, a nivell Estatal, Autonòmic, Provincial i Municipal.

· Serveis d’assessoria tècnica i jurídica.

· Organització de  Congressos pels associats, destacant les Jornades Tècniques i de Treball dels Ports de Catalunya que s’organitzen cada any.

· Promoció dels ports associats i de Catalunya com a destí nàutic de qualitat en diferents certàmens nacionals i internacionals, dels que destaquen els Salons Nàutics de Barcelona, Paris, Düsseldorf i Palma de Mallorca.

· Servei de comunicació i difusió de noticies d’interès pel sector a través del butlletí “Port News”.

· Representació del sector davant altres organitzacions sectorials, tant nacionals com  internacionals.

· Realització d’estudis del sector.

· Organització de cursos de formació adaptats a les necessitats dels associats.

CATALUNYA I ELS SEUS PORTS

CATALUNYA I ELS SEUS PORTS

· Catalunya amb la seva privilegiada  situació geogràfica i les seves excepcionals infraestructures de comunicació amb Europa i la resta d'Espanya,  l'han convertit en un dels primers destins turístics d'Europa. És coneguda pels seus innumerables atractius naturals i culturals, i ofereix als aficionats a la navegació, una infraestructura nautico-esportiva de primer ordre que se succeeix al llarg dels 580 Km. de longitud de la seva línia de costa.

· Els ports esportius de Catalunya gaudeixen del benigne clima mediterrani i de la seva incomparable situació en un litoral de gran diversitat i bellesa, així mateix ofereixen al navegant una gran varietat de serveis i instal·lacions, d'altíssima qualitat, fent especial insistència en tot el que concerneix a la conservació del medi ambient, comptant amb tot el que és necessari perquè els amants de la navegació gaudeixin de la seva estada en les nostres costes, puguin practicar tot tipus d'esports nàutics i utilitzar les nostres instal·lacions portuàries com a base per a les seves embarcacions.

· Amb 50 ports esportius, Catalunya ofereix mes de 30.000 amarraments de totes les eslores, i dotats amb tots els serveis per poder cobrir qualsevol necessitat que tingui el navegant.

· L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics té com associats a la gran majoria dels  ports esportius de Catalunya, amb l'objectiu d'unificar criteris per aconseguir que les nostres instal·lacions disposin dels millors serveis i infraestructures, i poder  oferir als nostres usuaris una xarxa portuària de primer ordre a Europa.

Empreses col·laboradores

ELS PORTS

COSTA DAURADA

NEWS

AGENDA

COSTA BARCELONA

NEWS

AGENDA

COSTA BRAVA

NEWS

AGENDA

CONSULTA
DISPONIBILITAT

A on i quan?

Port
Des de
Fins a

El vaixell

El vaixell
Eslora Mànega Calat

Dades de contacte

Nom i Cognom
Telèfon
E-mail

ACTUALITAT

NOTICIES I AGENDA

NEWS COSTA BARCELONA

NEWS COSTA DAURADA

NEWS COSTA BRAVA

AGENDA COSTA BARCELONA

AGENDA COSTA DAURADA

AGENDA COSTA BRAVA

CONTACTAR

Si vol posar-se en contacte amb nosaltres, si us plau, ompli el següent formulari amb les seves dades i nosaltres ens posarem en contacte amb vostè en el menor temps possible
Nom i Cognoms
E-mail
Telèfon
Missatge
Protecció de Dades Personals

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'fem coneixedor que les seves dades personals, que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de ACPET. Aquestes dades no seran transmesos a terceres persones. Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, pot dirigir-se per correu ordinari a:

ACPET, Balmes 156, Entlo. 08008 Barcelona.

PUBLICITAT
Circontrol
Inforcelrà
Bujons Corredoria d’Assegurances 
Geseme
Urbidermis Santa & Cole
Enigest
ASAR MARINE
Poseidrone
Balmes 156, Entlo. 08008 Barcelona
Tel.+34 93 415 33 01 Fax. +34 93 415 44 26
info@acpet.es
 Versió per a ordinador