Els Germans Urzaiz del Club Nàutic Salou, tercers al Campionat d’Espanya de 420

Jordi Xammar i Joan Herp del CN Masnou es van adjudicar el títol de campions d’Espanya absoluts

07/04/2010

Urzaiz Salou
Els regatistes del Club Nàutic de Salou, Fernando i Alvaro Urzaiz, van assolir el primer cap de setmana d’abril la tercera posició final al Campionat d’Espanya absolut de vela de la classe 420 que es va disputar a aigües de El Masnou. A aquesta regata hi han participat més d’un centenar d’embarcacions i dos-cents regatistes procedents de tot l’Estat espanyol.

Els germans Urzaiz, encara en edat juvenil, s’han proclamat també subcampions d’Espanya de la seva categoria, superats únicament per la tripulació del Club Nàutic de El Masnou, formada per Jordi Xammar i Joan Herp, que es van adjudicat també el títol de campions d’Espanya absoluts. Al mateix temps, la tripulació del Nàutic de Salou, amb l’embarcació “Tarragona 2017”, formant part de l’equip de Catalunya, s’ha proclamat també campiona d’Espanya per equips.

Gràcies aquests resultats i els acumulats durant la temporada han fet que Fernando y Alvaro Urzaiz hagin obtingut plaça per formar part de la Selecció Espanyola que participarà al Mundial absolut de 420 que es disputarà a Haifa (Israel) així com al Campionat d’Europa juvenil que s’ha de disputar a França, concretament a aigües de La Rochelle. Els resultats de les tripulacions de vela lleugera del Club Nàutic de Salou refermen l’aposta feta durant els darrers anys en la promoció de la vela. En aquest sentit cal recordar que durant aquestes últimes temporades, regatistes de Salou han participat a campionats del Món i Europa, i han pujat al podi en diferents campionats d’Espanya.