XIII Simposi de Ports Esportius
 
L'esdeveniment es celebrarà a Tarragona els dies 13 i 14 de maig

10/04/2010
 
Els dies 13 i 14 de maig es celebrarà a Tarragona el XIII Simposi de Ports Esportius en què s'exposaran temes com l'Anàlisi del Projecte de Llei de Modificació de la Llei 48/2003 i del Projecte de Llei General de la Navegació Marítima. Els Ports Esportius o la Fiscalitat aplicable. IBI i IVA en concessions i serveis dels Ports Esportiu. També s'abordaran els Aspectes ambientals dels Ports Esportius entre d’altres temes que es poden consultar en el propi programa del Simposi.
 
Durant les dues jornades que dura l'esdeveniment es realitzaran diferents col·loquis, esmorzars i sopars oficials i una Assemblea de la Federació. Per als que desitgin portar acompanyants s'ha adequat un programa especial que constarà de diferents visites culturals a la zona com la visita i tast al celler Cal Pla. Celler històric de la família Santgenís o una visita guiada a Tarragona, Romana o Medieval d'una durada 2 hores, entre moltes altres activitats.
 
Donat l'aforament limitat és necessària la inscripció prèvia. El Simposi està patrocinat per: Ajuntament de Tarragona, l'Autoritat Portuària de Tarragona, la Diputació de Tarragona, la Cambra de Comerç Indústria i Navegació de Tarragona, la Direcció de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat de Catalunya, l'Ens Públic Ports de l'Estat, la Direcció General de Sostenibilitat de la Costa i del Mar, la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics, Euromarina i el Nàutic Tarragona.


Accedir als programes i la inscripció AQUÍ

SBC / FEADPT

OPINA -TORNAR