Finalitza amb èxit de participació el Curs de Mariner organitzat a Roses

Les catorze places ofertades durant la matriculació del curs han estat ocupades


03/04/2010


curs_marineria
El dijous 30 de març va tenir lloc a les instal·lacions del Port Esportiu de Roses, l’acte de lliurament de diplomes als alumnes que han participat al Curs de Mariner organitzat per l'àrea de Promoció Econòmica de Roses i la Fundació per la Promoció dels Oficis. Les activitats, adreçades a la formació per treballar com a mariner en ports i empreses del sector nàutic, s’han realitzat durant tot el mes de març a les instal·lacions del Port de Roses.

El curs de marineria estava adreçat principalment a les persones empadronades a Roses i desocupats inscrits com a demandants d’ocupació a l’Oficina de Treball de la Generalitat. Les catorze places ofertades durant la matriculació del curs han estat ocupades, èxit que es valora molt positivament des de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses, ja que reflexa l’encert de la proposta i l’interès d’aquestes propostes formatives entre els desocupats.
Durant el curs, els participants han pogut conèixer les diferents tècniques i pràctiques nàutiques, tals com dimensions de vaixells, desplaçaments, calats i estabilitat, amarres, rumbs i govern del vaixell, govern a vela, salvament de nàufrags i primers auxilis, equips de protecció, equips contraincendis i de salvament, remolcats, fars i balises, senyals sonores, etc.

SBC / Roses Digital

OPINA -TORNAR