Marinas d'Andalusia i Ports de Catalunya comparteixen rumb
 
L'Associació Andalusa de Ports Esportius es fa ressò de la col·laboració amb l'ACPET

17/04/2011
 
logo_marinas_de_andalucia
Després de poc més d'un any de l'edició del Port News, la col·laboració informativa amb Marinas d'Andalusia ha anat creixent de manera espontània amb la publicació de les notícies més importants per part d'ambdues associacions. Una de les fonts d'informació de referència de butlletí de l'ACPET és la bona difusió informativa de Marines d'Andalusia.
 
Captura 2011-04-20 00-12-00
Última publicació de Marines d'Andalusia sobre l'ACPET
 
Igual que al seu dia l'Associació de Ports Esportius i Turístics d'Andalusia va prendre la denominació comercial de Marines d'Andalusia, la nostra homòloga catalana ha seguit els mateixos camins i ha afegit el també més comercial Ports de Catalunya (Asociació Catalana de Ports Esportius i Turístics) per aconseguir una major difusió i coneixement.
 
Al fil d'aquesta notícia, seguim nodrint-nos mútuament de les notícies que generem ambdues associacions. Tant en el nostre Butlletí com en el seu Port News, que pot visitar aquí.
 
Pot clicar les imatges per veure les nostres notícies en els news de Ports de Catalunya i viceversa, en el Butlletí d'avui, recollim notícies seves.

SBC /Marinas de Andalucia

OPINA - TORNAR