XXIII Fira del Vaixell d’Ocasió del Port d’Empuriabrava
            
Les instal·lacions del port de la Marina d’Empuriabrava, acolliran  del 22 d’abril fins l’1 de Maig una nova edició de la Fira del Vaixell d’Ocasió

19/04/2011
 
POSTER-FIRA-2011 Empuriabrava
Els orígens de la Fira del Vaixell d’Ocasió d’Empuriabrava es remunten als anys 80 quan les nàutiques de la zona de l’Alt Empordà, trobant un gran estoc d’embarcacions als seus tallers, van impulsar la 1ª Fira del Vaixell. D’això ja fa més de 22 anys i gracies a la seva qualitat, ha anat agafant rellevància durant els darrers anys i actualment s’ha consolidat com la de més envergadura que es celebra a tot l’estat espanyol.
 
La Fira del Vaixell, que ocupa una superfície aproximada de 25000m2  es celebra al port de  la Marina d’Empuriabrava, ocupant els cinc pantalans del port i l’esplanada del Pàrking de les Palmeres i part de l’Avinguda Carles Fages de Climent.
 
Enguany, es compta en exposar al voltant de 450 embarcacions de tot tipus. A flot, s’hi podran trobar embarcacions amb eslores  compreses entre els 7 i els 20 metres, i en sec el nombre d’embarcacions exposades serà d’aproximadament 350. El ventall d’embarcacions exposades es ampli i s’hi podrà trobar qualsevol tipus d’embarcació, des de la petita pneumàtica auxiliar, el veler, la pesca-passeig, jet skis,  fins el mega iot de 60 peus. 
 
L’èxit d’aquesta Fira rau en el fet que totes les embarcacions compten amb el recolzament i la professionalitat d’empreses amb amplia experiència nàutica que desplacen els seus assessors comercials  a la Fira per ajudar a realitzar la millor elecció.
 
Entre les gairebé 450 embarcacions exposades, s’hi podran visitar les embarcacions MILLA ZERO.  Es tracta d’embarcacions semi-noves, que els concessionaris han matriculat per poder fer demostracions als compradors i que pel fet d’estar matriculades es venen per sota del preu de mercat.  Algunes d’aquestes embarcacions ni tan sols s’han posat  mai a l’aigua.
 
La programació de la Fira del Vaixell inclou en aquesta edició dos actes complementaris, i relacionats amb el món nàutic, el dia 29 d’abril, l’Escola nàutic pesquera de la Generalitat de Catalunya celebrarà una convocatòria d’exàmens pels títols de Patró d’Embarcació d’Esbarjo i de Patró d’Embarcació Bàsic. Pel dissabte 30 d’abril de 11h00 a 13h00 organitzat pel Projecte  NINAM s’oferirà a l’espai Proa  de l’edifici del Club Nàutic  un taller per a la descoberta de les balenes i dofins del Cap de Creus i Roses.  Aquest taller està adreçat a nens de 6 a 12 anys.
 
La Fira restarà oberta al públic des del 22 d’abril a l’1 de maig des de les 10 del matí a les 7 de la tarda sense interrupció i amb entrada gratuïta a tots els visitants que es desplacin fins el port de la Marina d’Empuriabrava. 
 
Més informació al web de la fira www.firavaixell.com

SBC /Marina Empuriabrava

OPINA - TORNAR