Èxit de les Jornades Tècniques de l'ACPET
 
Els amfitrions de les IX Jornades Tècniques i de Treball dels Ports de Catalunya van ser Vilanova Grand Marina i el CN Vilanova

10/04/2011
 
P1100110
Els passats 7 i 8 d'abril es va celebrar a Vilanova i la Geltrú les Jornades Tècniques de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) amb un èxit total tant d'organització com de participació. Els amfitrions de les IX Jornades Tècniques i de Treball dels Ports de Catalunya van ser Vilanova Grand Marina i el CN Vilanova, les instal·lacions del qual van ser visitades pels assistents durant les jornades.
 
El primer dia es van realitzar diferents ponències on es van exposar i es van debatre diversos temes d'interès per al sector com el
Màrqueting als ports esportius, la Gestió portuària, la Presentació de la nova pàgina web de l'Associació i el Mercat de les Grans Eslores entre molts altres temes. Durant aquesta jornada es van realitzar balanços de la situació actual del sector, es van exposar les principals preocupacions i les noves propostes de cara a la nova temporada. 
 
P1100340
La segona jornada es va centrar en la visita a les instal·lacions de Vilanova Grand Marina guiada per Ignacio Erroz, Gerent de la marina per a iots i megaiots. Erroz va guiar als assistents per tota la marina, explicant amb detall el seu funcionament i els seus projectes de futur. Durant el recorregut els visitants es van poder delectar amb alguns dels iots més espectaculars del panorama nàutic que es trobaven amarrats en la pròpia marina.
 
Tot seguit es va realitzar una visita al Club Nàutic Vilanova amb Alex de la Font, Gerent del Club, on es va celebrar l'àpat de clausura de les IX Jornades Tècniques i de Treball dels Ports Catalans, amb la presència de gairebé tots els gerents dels ports catalans, diferents personalitats del sector, el Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Ricard Font, la Gerent de Ports de la Generalitat, Dolors Rodríguez, la Sotsdirectora General de Ports i Costes de la Generalitat, Rosa Busquets i l'alcalde de Vilanova i la Geltrú, Joan Ignasi Elena Garcia.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR