ZONA REGATES


III Regata Copa Comodor del Club Nàutic l’Escala
 

Regata Comodor CN l'Escala
El club està treballant perquè les empreses col·laboradores a la regata ofereixin vals de descompte o material gratuït
 
El Club Nàutic l’Escala organitza els propers 14 i 15 d’Abril la III Regata Copa Comodor- Classe Creuer / Mini. Es tracta d’una regata de vela de creuer costanera de 35 milles a dos, ideal per gaudir de la Costa Brava durant tot un dia de navegació.
 
La regata està organitzada pel propi Club Nàutic L'Escala amb el suport de la Federació Catalana de Vela i la RANC. El club està treballant perquè les empreses col·laboradores a la regata ofereixin vals de descompte o material gratuït. Tots els interessats en aquest esdeveniment poden consultar la web del club: http://www.nauticescala.com/ca/serveis/esportius/regates/copa-comodor.php

SBC-CN l’Escala

 
 

 
VI Campionat de Catalunya de Vela Acell-Special Olympics al CV Blanes
 
Prop de 500 esportistes varen gaudir d’una jornada molt especial on el bon temps i les condicions meteorològiques varen ser excepcionals

12/03/2012
 

Blanes
Blanes va ser diumenge dia 11 de març la capital catalana de l’esport adaptat. En aquesta població de la Costa Brava es varen dur a terme els Campionats de Catalunya en les modalitats de Bàsquet, Tennis i Vela.
 
Prop de 500 esportistes de Special Olympics Catalunya varen gaudir d’una jornada de diumenge molt especial on el bon temps i les condicions meteorològiques, sobretot pels esportistes de la disciplina de vela, varen estar excepcionals (190ª-220ª amb 7/10 nusos de vent). De les 10 del matí i fins les 18:00h les activitats es varen dur a terme a la Ciutat Esportiva, el Club de Tennis i el Club Vela Blanes.

 
Aquest esdeveniment esportiu es possible gràcies a la forta implicació que població i entitats esportives, com el Club Vela Blanes, tenen amb el moviment Special Olympics Catalunya i amb la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics).

SBC-CV Blanes
 


 
 
 
L’equip de regates del CN Llançà participa en la regata “XIV Torbole Europe Meeting”
 
A la regata hi ha preinscrits al voltant de 180 regatistes, representants de una desena de països de la Unió Europea
 
1/04/2012

Cn Llançà regata
Dissabte 31 de març del 2012, l'equip de regates de la classe europa del Club Nàutic Llançà es desplaça a Torbole (Itàlia), per a prendre part en la catorzena edició de la "Torbole Europe Meeting", regata internacional de la classe europa, preparatòria per al campionat d'Europa juvenil de la classe, que es celebra en aigües de il Lago de Garda.
 
A la regata hi ha preinscrits al voltant de 180 regatistes, representants de una desena de països de la Unió Europea.
 
Per a prendre-hi part, s'hi han preinscrit els següents regatistes de l'equip llançanenc: Pau Blanch, Tatiana Hettier, Clara Mediña, Sergi Rivera, Roc Vidal i Oriol Vila.
 
Acompanya als regatistes, l'entrenador responsable de l'equip d'europes del club, Marc Peña.

SBC-CN Llançà
 
TORNAR