Gerard Marin del Club Nàutic Llançà a la Barcelona World Race
 
Marin prendrà part en la regata que s'iniciarà el dia 31 de desembre del 2010, a bord del vaixell de 60 peus "Navegación sin fronteras"
 
Agost/2010

Barcelona World Race 08
Gerard Marin regatista del Club Nàutic Llança participarà a la Barcelona World Race, la regata que dona la volta al món en vaixells de dos tripulants i que en aquesta edició tindrà la sortida i la arribada a la Ciutat Comptal.
 
Segons ha informat el mateix regatista figuerenc del CN Llançà, Marin ha estat seleccionat per la Fundació per la Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB, organitzadors de la regata) per a prendre part en la Barcelona World Race que s'iniciarà el dia 31 de desembre del 2010, a bord del vaixell de 60 peus "Navegación sin fronteras".
 
La Barcelona World Race, juntament amb la Vendée Globe, son les dues úniques regates al voltant del món del calendari oficial de la IMOCA per als pròxims Quatre anys. Per un altre banda el seu format de navegació doble, complementa les dues altres circumnavegacions del calendari internacional: la Vendée Globe, en solitari, i la Volvo Ocean Race, amb tripulació.
 
SBC /CN Llançà

OPINA - TORNAR