Alex Vicens tanca a Aiguadolç la 7ª edició del Festival de Sitges Concerts de Mitjanit

La bocana del Port d’Aiguadolç es va omplir de gom a gom en una nit on va brillar el tenor català

20/08/2010

Alex+Vicens.JPG
La 7ª edició del Festival Internacional de Sitges Concerts de Mitjanit no va poder tenir millor final. El dissabte 14 d'agost la bocana del port es va omplir de gom a gom per poder gaudir de la meravellosa veu del tenor Alex Vicens.

Durant gairebé dues hores el tenor català, que pocs dies abans havia cantat Donya Francisquita en el Liceu barceloní, va delectar als assistents amb un repartiment d'òperes i sarsueles meravelloses. El públic es va lliurar de peus i cap a aquella veu, a aquella nit, a aquell mar...Tant es va lliurar que el propi artista va haver de sortir fins a tres vegades a cantar quan el seu repertori ja havia finalitzat.

El punt màgic de la vetllada va arribar totalment d'imprevist quan, en una de les últimes cançons i una de les més hermoses, el Nessun Dorma de l'òpera Turandot de Puccini, un estel fugaç va aparèixer de sobte al cel caient just per l'esquena del tenor. Els "ooohhh" del públic es van escoltar des de la primera fins a l'última fila.

Un final màgic per a uns concerts màgics que amb aquesta última actuació d'Alex Vicens, han completat amb gran èxit la seva 7ª edició.

SBC /Port Aiguadolç

OPINA - TORNAR