El Port d'Aiguadolç organizará el festival de música Sitges GreenSound

El Port d'Aiguadolç a través de la seva fundació ha organitzat un festival de música de cara a la primavera 2011 per a grups o cantautors que vulguin donar-se a conèixer

02/12/2010

SGSOK
Arrenca el Sitges GreenSound, una nova plataforma de difusió per a grups musicals o intèrprets individuals que vulguin experimentar les primeres sensacions sobre l'escenari, davant el públic. Sitges GreenSound vol fomentar i divulgar la cultura musical donant cabuda a diferents estils musicals i gaudir d'ells en espectacles en viu.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada pel Port d'Aiguadolç (Sitges) a través de la seva Fundació per donar a conèixer nous grups o cantautors. El festival pot albergar tots aquests estils musicals: Blues, Bosanova, Cançó Popular, Clàssica, Clàssica opera i vocal, Country, Dixie, Folk, Jazz, Llatina, Lírica, Jam Band, Reagge, Salsa, Samba, Soul, Swing,Tango, i altres... El Port d'Aiguadolç porta organitzant des de fa ja alguns anys els ‘Concerts de mitja nit' que compten amb un públic ja fidelitzat que omple els concerts de les nits d'estiu del port. L'experiència adquirida durant aquest temps són un aval més que sòlid perquè el Sitges GreenSound sigui tot un èxit.

Els grups o artistes interessats a presentar una proposta de participació al Sitges GreenSound poden enviar el full d'inscripció i la documentació necessària fins al 31 de gener de 2011. El formulari per a les inscripcions està disponible a la web de la Fundació (www.concertsdemitjanit.com ).

SBC /Port d’Aiguadolç

OPINA - TORNAR