María López del CN Salou guanya el Campionat d’Espanya de Laser 4.7

Gastón Cruz, també del Nàutic de Salou, va obtenir la tercera posició

Decembre/2010

MariaLópez CN Salou
La regatista del Club Nàutic Salou, Maria López Carcaré, es va proclamar  a Roses campiona d’Espanya sub15 de vela de la classe Laser 4.7. La jove regatista salouenca, que fa pocs dies va guanyar també el campionat de Catalunya infantil, confirma amb aquest resultat el seu bon moment, pocs mesos després d’haver deixat la classe Optimist per passar a Laser 4.7.

L’excel·lent resultat de Maria López al campionat d’Espanya no és l’únic que destaca pel que fa als representants del nàutic de Salou, ja que un altre regatista del Club, Gastón Cruz, va classificar-se en la tercera posició final absoluta de aquest campionat. Gastón Cruz, va ocupar la tercera posició del podi a la classificació Open i també a la sub17.

El campionat d’Espanya va fer-se a aigües de Roses, organitzat pel GEN Roses i va comptar amb la presència de cent cinquanta regatistes procedents d’arreu de l’Estat. Maria López va adjudicar-se el títol sub15 per davant de Yolanda Luque del RCN Gran Canaria i Natalia Ariza de Port Sherry. Per la seva part, Gastón Cruz va ser superat només per Toño Alcázar Santiago de la localitat de la Ribera i Vernon Cerdán de Torrevieja.