La vida en un vaixell escola arriba a la televisió amb ‘El barco'

Per a aquesta nova sèrie de Globomedia Antena 3 ha comptat amb la segona goleta més gran d'Espanya

02/12/2010


Després d'una catàstrofe mundial que provoca la inundació del planeta, els 40 alumnes i la tripulació d'un vaixell escola viuran la major aventura de la seva vida aïllats en un vaixell de 75 metres d'eslora i sense saber exactament què ha succeït. Aquesta és la trama de ‘El barco', una comèdia romàntica d'aventures protagonitzada per Mario Casas i Blanca Suárez que Antena 3 estrenarà el pròxim mes de gener. Per a aquesta nova sèrie de Globomedia la cadena ha comptat amb la segona goleta més gran d'Espanya. En una ficció sense precedents a Espanya per la magnitud i dificultat de la producció, la vida a bord d'un vaixell escola es convertirà l'any que ve en una de les grans bases de la cadena de televisió, que espera collir el mateix èxit televisiu que ha obtingut amb ‘El Internado'. De fet, el la nova sèrie es desenvolupa íntegrament al vaixell, per la qual cosa, a la primera dificultat que es van haver d'enfrontar és a la construcció del propi vaixell, de 3 plantes i 14 metres d'altura, que es va dur a terme a València sota la direcció de Fernando González el decorat de la qual reprodueix l'interior d'un vaixell dividit en quatre plantes, des de la sala de màquines a la cabina del capità, la sala de joc, la cuina o el menjador.

SBC /Agencies

Marina de Dénia presentarà a Balears el seu I Saló del Xàrter

El certamen, el primer d'aquestes característiques a Espanya, es durà a terme durant el 14 i el 20 de febrer del 2011

10/12/2010

Marina de Dénia estrenarà el pròxim 14 de febrer i fins al dia 20 del mateix mes, el I Saló Internacional del Xàrter, un innovador certamen que es celebrarà per primera vegada a Espanya. El Saló està especialitzat en el lloguer d'embarcacions destinades al turisme nàutic i dirigit tant a professionals com al públic en general. El seu objectiu és establir noves línies de contractació i proposar productes destinats a majoristes i agències de viatges, segons han informat els organitzadors.

SBC /ePN

La major maqueta del món del Titanic es construirà a Catalunya

L'encarregat de dirigir aquesta construcció és l'escultor català Enric Calvo, de Castelló d'Empuréis

14/12/2010

Tindrà dotze metres de llarg, tres d'alt, nou quilòmetres de fibra òptica, 6.000 punts de llum i 600 personatges que viuran al vaixell. La seva avarada es realitzarà el 14 d'abril de 2012, cent anys després del seu enfonsament. L'encarregat de dirigir aquesta construcció és l'escultor català Enric Calvo, de Castelló d'Empuréis (Girona), autor de la majoria de les recreacions que es mostren a l'exposició Titanic The Exhibition. Enric Calvo ha manifestat que la construcció d'aquesta súper maqueta és el somni de la seva vida i el treball més impressionant que ell ha realitzat, destacant no sols les seves espectaculars mesures, sinó els detalls de l'interior del Titanic tals com els seus ascensors, grues, maquines i hèlices en ple funcionament.

SBC /Discapnet.es

València a la caça dels millors megaiots del món

Els preus de la marina valenciana són un 18% més econòmics que els ports de Catalunya i un 50% que els de Balears

12/12/2010

Superat l'esdeveniment esportiu de la Copa Amèrica, València tracta de reinventar-se. Entre les grans joies d'aquelles infraestructures que encara estan en funcionament destaca la Marina Real Juan Carlos I. Des de fa mesos el Consorci València 2007 treballa en la seva consolidació dins el circuit de bases hivernals que empren les embarcacions més luxoses de tot el món. València oferta els seus amarraments al 50% per refermar-se com a base d'hivern dels grans vaixells, els iots d'Andrey Melnichenko o Larry Ellison ja han passat per la marina. Un vaixell de 90 metres gasta cada any més de tres milions en manteniment, cada megaiot, igual que moltes pimes, empra entre 30 i 35 persones. Els preus de la marina valenciana són a hores d'ara un dels seus valors afegits. Resulten un 18% més econòmics que els ports de Catalunya i un 50% que els de Balears. A més a més, ofereixen tot tipus de serveis de manteniment a bon preu i fins i tot connexions a internet o televisió per cable.


SBC /elmundo.es

França vol aconseguir la Gerra de les Cent Guineas

França tindrà molt a dir al disputar-sela competició amb multicascos, un tipus d'embarcació en què els francesos són vertaders experts

11/12/2010

França s'ha sumat per tercera vegada en la seva història a la llista de ‘desafiadors' que lluitaran per la Gerra de les Cent Guineas. Després del ‘French Olympic Sailing Team' i el ‘French Matx Racing Team', l'equip gal es presenta per a la 34a edició de la Copa de l'Amèrica amb un equip encapçalament per Bertrand Pastura i Alain Gautier sota el nom de ‘Aleph-Team France', ha informat la Federació Francesa de Vela, el president de la qual ha fet públics els detalls d'un repte que té com a objectiu “representar la indústria i l'esport francès”. El país veí acaba de fer un pas decisiu en la seva lluita per l'America's Cup, en una edició on França tindrà molt a dir en disputar-se amb multicascos, un tipus d'embarcació amb la què els francesos són vertaders experts. Jean-pierre Champion, president de la Federació Francesa de Vela, va anunciar a través d'un comunicat l'acceptació per part del Golden Gate Yacht Club del seu desafiament, la qual cosa representa “una passa important per a la vela francesa”.

SBC /ePN