El Club de Vela Blanes Premiat amb la EMAS
 
El Club, que fa poc va rebre la certificació ISO 14001, ha estat novament guardonat per la seva política ambiental (Sistema de gestió i auditoria ambiental)
 
01/12/2010

CV Blanes EMAS
El Club de Vela Blanes, que fa poc va rebre la certificació ISO 14001, ha estat novament guardonat per la seva política ambiental. En aquesta ocasió l’entitat esportiva ha rebut, mitjançat la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, l’EMAS (Sistema de gestió i auditoria ambiental) . Aquestes sigles que responen als termes anglesos “Eco-Management & Audit Scheme” han estat establertes per la Comissió Europea mitjançant un reglament.
 
Es tracta d’un sistema voluntari en el qual poden participar tota mena d’organitzacions per avaluar i millorar el seu comportament ambiental, tot difonent la informació al públic i a altres persones o col·lectius que puguin estar interessats.
 
Per aconseguir aquest premi, el Club Vela Blanes ha sabut complir amb la legislació ambiental i amb totes les obligacions que li afecten. Ha format, sensibilitzat i implicat als seus treballadors i ha donat una remarcada importància a la prevenció i reducció de la contaminació ambiental mitjançant l’adopció d’una manera de treballar que redueix l’impacte ambiental. A més el Club s’ha preparat, i actualment treballa en campanyes de prevenció de possibles situacions d’emergència ambiental.
 
A tota aquesta declaració de principis del Club Vela Blanes envers el medi ambient s’hi suma la pròpia “declaració ambiental”, disponible per al públic, i on es recull la política i objectius ambientals de la institució.

SBC /CV Blanes

OPINA - TORNAR