Els ports esportius de Balears es mostren satisfets amb la renovació de concessions
 
L'acord amb la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques demostra que els ports de Balears "han estat ben gestionats i han contribuït al desenvolupament de la nàutica i del turisme"
 
15/02/2011

vilaire_carbonero
El president de l'Associació d'Instal·lacions Nàutic Esportives de Balears (ANADE), Patryck Reynés, s'ha mostrat "satisfet" amb el procés de renovació de les concessions dels ports esportius i turístics dependents del Govern balear. Reynés ha destacat que la "bon entesa" amb l'administració autonòmica ha propiciat un acord que permetrà la continuïtat dels actuals gestors de Port Adriano, Bonaire, Fornells, Cala D'Or i Santa Eulàlia per un període de 30 anys.
 
El dirigent d'ANADE ha realitzat aquestes declaracions amb ocasió de l'Assemblea General de l'Associació que es va celebrar al Club de Mar Mallorca, i en la que han estat aprovats els comptes de 2010 i els pressupostos per a l'any 2011. Segons informa aquesta associació en un comunicat, el seu president ha considerat que l'acord amb la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques demostra que els ports de Balears "han estat ben gestionats i han contribuït al desenvolupament de la nàutica i del turisme".
 
Segons informa aquesta associació en un comunicat, el seu president ha considerat que l'acord amb la Conselleria d'Habitatge i Obres Públiques demostra que els ports de Balears "han estat ben gestionats i han contribuït al desenvolupament de la nàutica i del turisme".
 
Només dues instal·lacions d'ÀNADE en zona de competència autonòmica (Santa Ponça i Portals) estan pendents de renovar les seves concessions, quelcom que "serà difícil que es produeixi en aquesta legislatura".
 
Després de l'Assemblea General, l'empresari turístic Narciso Vilaire, actual president d'honor de la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics i president executiu del port turístic esportiu Alcudiamar, ha estat distingit per ser un dels precursors de la nàutica a les Balears.

SBC /abc.com

OPINA - TORNAR