L’ACPET es reuneix amb el nou Director General de Transports i Mobilitat

El president de l’ACPET va fer una exposició del que és l’Associació, va presentar a la seva junta directiva i va defensar la solidesa i el futur del sector nàutic

11/02/2011
 
Presentació.ACPET.Sr.Ricard.Font.10.02.2011
L’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics es va reunir el deu de febrer amb el Sr. Ricard Font i Hereu, nou Director General de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, qui va estar acompanyat per la Sra. Rosa Busquets, Subdirectora General de Ports i Costes. Per part de l’ACPET van assistir el seu President, el Sr. Tomàs Gallart, acompanyat per Rai Roca, Joaquim Oliva, Albert Bertran, Domènec Gómez, Lluis de Patricio, Pau Pérez, Nicolas González, Xavier Mangrane, Joan Bellavista, Joan Guitart, Alex de la Fuente, Gabriel de Sandoval, Maria Muñoz. Mercè Palat, Guerau Carrion, Carles Ferrandez i Jordi Blasco.
El Director General després de donar la benvinguda a tots els assistents, va concedir la paraula al nostre President, Tomàs Gallart qui va presentar a tots els membres de la Junta Directiva i va fer una exposició del que és l’ACPET que representa 43 dàrsenes i ports esportius de Catalunya. També va exposar la situació dels ports del nostre país dins el context dels ports esportius d’Espanya i d’Europa, per donar a entendre que tenim un sector consolidat i amb futur.
Referent al nou Director General de Transports i Mobilitat, destacar que va néixer l’any 1971, va complementar la seva formació de la llicenciatura en Ciències Jurídiques amb un Màster en Gestió i Administració d'Empreses, amb un Postgrau en Direcció Urbanística i amb un Màster de Dret del Territori, Urbanisme i Medi Ambient. És advocat col·legiat en exercici des de 1997 al Col·legi d’Advocats de Girona. Ha treballat al Gabinet del Conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Des del 2004 coordina l'Àrea Sectorial de Convergència. L'any 1997 es va afiliar a CDC. Ha estat membre del Consell de Federació de Girona de CDC i membre del Consell Nacional de CDC i CiU. Des de 2003 és membre del Comitè Local de Girona. L'any 2004 va formar part de la comissió redactora de la Ponència Política aprovada a l'últim Congrés de l’Hospitalet. És soci d’Omnium Cultural, delegació Gironès, de Greenpeace, d’Amnistia Internacional. Ha col·laborat en tertúlies i diversos programes de ràdio d'Onda Rambla, Ser Girona, Ona catalana. I ha publicat articles al Punt i al Diari de Girona.

SBC /ACPET

OPINA - TORNAR