Concurs de narrativa breu del Port d’Aiguadolç
 
D’aquesta manera el port referma la seva voluntat de promoció de la cultura, atès que també organitza els ‘Concerts de mitja nit’, un concurs de pintura, i aquest any l’estrena del SitgesGreenSound
 
Febrer /2011

nbreus Aiguadolç
El Port d'Aiguadolç renova el seu premi de narrativa breu que durant setze anys ha estat promocionant la literatura amb la mar com a protagonista. El port de Sitges convoca la setzena edició del seu premi literari centrat en temes de mar, i enguany puja el llistó en limitar a tres fulls l'extensió de les narracions que opten als dos premis del concurs, la qual cosa obligarà als autors a presentar uns texts on l’originalitat i el ritme del tema captivin al lector ja des de la primera línia.
 
Com ja és costum en aquest concurs, també enguany s'editarà un llibre que recollirà les dotze millors narracions presentades, i cadascuna d'elles anirà il·lustrada amb un dibuix original d’artistes sitgetans. Les bases del concurs es poden aconseguir entrant al web del propi port (www.portdesitges.com), i a la web de la fundació Port d’Aiguadolç (www.concertsdemitjanit.com).
 
El lliurament de premis tindrà lloc durant la vetllada marinera de la festivitat del Carme, que es celebrarà a les instal·lacions del port, la tarda del dissabte 16 de juliol de 2011, un cop finalitzi la processó de les barques. Aquest dia tothom que ho desitgi podrà endur-se un exemplar del llibre i aprofitar l'avinentesa per tal que els autors de les narracions i de les il·lustracions els hi puguin dedicar.
 
Amb aquesta acció, el Port d'Aiguadolç referma la seva voluntat de promoció de la cultura, atès que també organitza els mes que consolidats ‘Concerts de mitjanit’, on destacats intèrprets nacionals i internacionals, de diverses disciplines musicals, omplen de música les nits d'estiu sitgetanes. Una tercera acció cultural que organitza és un concurs de
Pintura, i aquesta primavera també estrena el ‘Sitges GreenSound’, festival per donar a conèixer grups musicals de nivell, encara que menys coneguts pel públic.

SBC /Port d’Aiguadolç

OPINA - TORNAR