Francesc Panella, nou conseller delegat de Marina de Badalona, S.A
 
El Consell d’Administració va encarregar al nou conseller delegat l’elaboració d’un Pla d’Actuació amb l’objectiu de mantenir i rellançar l'activitat del Port de Badalona
 
Decembre 2009

francesc panella 02. Badalona
El Consell d’Administració de Marina Badalona S.A, es va reunir en sessió extraordinària, acordant acceptar la renúncia del conseller delegat, Juan Felipe Ruiz, i nomenar nou conseller delegat de la societat a Francesc Panella. El Consell va encarregar al nou conseller delegat l’elaboració d’un Pla d’Actuació (gener 2010 – juliol 2011) per ser presentat i aprovat en una propera reunió, amb l’objectiu de mantenir i rellançar l'activitat de la societat i del Port de Badalona.
 
Francesc Panella Saquero, de 54 anys, és membre del Consell d’Administració de Marina Badalona des de 2008 i és gerent des de l’any 2007 de la societat municipal Engestur S.A. Diplomat en Ciències de la Salut per la UB i en Funció Gerencial d’Administracions Públiques per ESADE, ha estat, entre altres, cap del Gabinet de la Regidoria de Presidència i Política Cultural de l’Ajuntament de Barcelona (1991-1996), secretari Tècnic de Pronoba, SA (1996-2001) i director Comercial d’Engestur (2001-2007).

 
SBC comunicación / Marina Badalona

OPINA -TORNAR