González Devesa deixa la presidència de l'ACNCV
 
Arturo Miguel, president del Club Nàutic de Xàbia, ha estat anomenat per substituir a González al capdavant de l'Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana
 
09/01/2010

mail
Manuel González Devesa ha estat rellevat de la presidència de l'Associació de Clubs Nàutics de la Comunitat Valenciana, decisió presa per la pròpia junta directiva, després que González perdés la presidència del Real Club Nàutic de Dénia. El seu relleu al capdavant de l'Associació és Arturo Miquel, gerent del Club Nàutic de Jávea.
 
La notícia del canvi de president, publicada en la pàgina web  de l'Associació, anuncia que després d'aquest acord, aconseguit per unanimitat, el nou president va declarar que la seva voluntat és la de reforçar la línia d'acció duta a terme per la Junta Directiva anterior, i perquè no hi hagi discontinuïtats confirma en els mateixos càrrecs a les persones que la conformaven. A més a més, Arturo Miquel va tenir també un càlid agraïment al treball realitzat per l'anterior president, Manuel González Devesa.
 
Arturo Miquel engegarà el seu projecte començant per coordinar amb la Conselleria d'Infraestructures l'obtenció d'una nova ordre d'adjudicació de Concessions Administratives, segons anuncia la web. Aquesta Ordre ha de valorar en la mesura que sigui possible l'aportació que fan els clubs nàutics a la societat i a l'esport, a mes d'altres qüestions econòmiques. Aquesta gestió és de summa importància recalca la web, ja que a la Comunitat Valenciana és troben 7 clubs nàutics amb la Concessió Administrativa finalitzada en situació de precari. Molts més que acaben la seva concessió aquest mateix any i durant els següents, i hauran d'aplicar aquestes “regles del joc” per poder competir amb empreses mercantils pel seu propi club nàutic, en pública concurrència per renovar les seves concessions d'ocupació de domini públic.

SBC comunicación / ePN

OPINA -TORNAR