Un incendi destrueix dos vaixells al port esportiu de Palamós

Segons un testimoni el foc va començar casi simultàniament a les dues embarcacions afectades. Les primeres hipòtesis apunten a un curtcircuit en un dels vaixells

31/12/2009
 
barco2
Un incendi va calcinar dos embarcacions al port esportiu Marina de Palamós, sense que es produïssin ferits, segons ha informat el propi port esportiu. El foc es va iniciar cap a les 6.15 hores per causes que encara es desconeixen i va afectar a dos vaixells que a la vegada van causar danys a unes embarcacions properes. Els bombers investiguen les causes del foc, que, segons un testimoni, va començar casi simultàniament a les dues embarcacions.

barco quemado 1
Les dues naus van separarse dels seus llocs d´amarratge després de cremar-se les amarras que els subjectaven i es van desplaçar cap a una zona on hi havia altres embarcacions d'esbarjo. El personal del port va intentar allunyar els vaixells de la zona per evitar que les flames es propaguessin i que el combustible s'escampés pel port. Les primeres hipòtesis apunten a un curtcircuit en una de les embarcacions.
 
SBC comunicación / Marina de Palamós

OPINA -TORNAR