El Port d’Aiguadolç convoca la quinzena edició del seu premi literari

Quinze anys promocionant la literatura amb la mar com a protagonista

Gener 2010

narracions breus
El Port d'Aiguadolç de Sitges convoca la quinzena edició del seu premi literari centrat en temes de mar. Com ja és costum en aquest concurs, també enguany s’editarà un llibre que recull les dotze millors narracions presentades a concurs. Cadascuna d’elles anirà il·lustrada amb dibuixos originals fets per artistes sitgetans.

Amb aquesta acció, el port d’Aiguadolç referma la seva voluntat de promoció de la cultura, atès que també organitza un concurs de pintura i, també, el que ja fa uns anys es coneix amb el nom de “Concerts de mitjanit”, on destacats intèrprets nacionals i internacionals, de diverses disciplines musicals, omplen de música les nits d’estiu sitgetanes.

El lliurament de premis del Concurs de Narracions tindrà lloc durant la vetllada marinera de la festivitat del Carme, que se celebrarà al Port d’Aiguadolç de Sitges, la tarda del divendres 16 de juliol de 2010, un cop finalitzi la processó de les barques. Aquest día, i tothom que ho desitgi,
podrà endur-se un exemplar del llibre i aprofitar l’avinentesa per tal que els autors de les narracions i de les il·lustracions, li puguin signar i dedicar el llibre.

Les bases del concurs es poden aconseguir entrant al web del Port d’Aiguadolç (
www.portdesitges.com).

SBC comunicación / Port d’Aiguadolç

OPINA -TORNAR