L’ACPET convocada pel departament d’agricultura, ramaderia i pesca

Hi haurá dos titulacions, una professional i un altre d’esbarjo, exclusives pel govern d’embarcacions en aquestes aigües

15/01/2010

El 14 de gener l’Acpet va ser convocada pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca per ser informada i escoltada sobre el projecte de Decret de titulacions de Patró/ona d’embarcacions en aigües continentals i fluvials i sobre l’habilitació per govern d’embarcacions de lloguer en aquestes aigües.
A la reunió van assistir per part de l’Administració, el Director General de Pesca i Acció Marítima, Sr. Martí Sans, i el Director de l’Escola de Capacitació Nauticopesquera, Sr. Frederic Valls, també hi estaven presents representants del sector nàutic implicats per aquest futur decret, per part de la Federació Espanyola d’Associacions de Ports Esportius i Turístics, va assistir el Sr. Javier Adame i per part de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics, els seu President, Sr. Francesc Xavier Mangrané i el Gerent,  Jordi Blasco.
A la reunió es va informar que mitjançant aquest decret hi haurà 2 titulacions, una professional i un altre d’esbarjo, exclusives pel govern d’embarcacions en aquestes aigües, encara que les titulacions actuals, tant professionals com d’esbarjo, continuaran sent vàlides.
Per altre banda es crearan unes habilitacions, expedides per les empreses de lloguer d’embarcacions, que autoritzaran als llogaters pel seu us durant un any.


SBC comunicación / ACPET


OPINA -TORNAR