Vilanova Grand Marina – Barcelona i BWA Yachting es converteixen en socis preferents
 
BWA serà el proveïdor de preferència de Vilanova Grand Marina – Barcelona en serveis per a iots,  i obrirà una oficina a les seves instal·lacions
 
12/07/2010

Vilanova Grand Marina
Vilanova Grand Marina – Barcelona i BWA Yachting han anunciat la signatura d'un acord comercial i de serveis per als pròxims anys. Aquesta col·laboració oferirà l'oportunitat a capitans, tripulació i clients de gaudir de les excepcionals instal·lacions de Vilanova Grand Marina – Barcelona, dissenyades específicament per atendre les necessitats del mercat de superiots, juntament amb una completa gamma de serveis d'agència de la mà de BWA Yachting.
 
Gràcies a aquest acord, BWA es converteix en el proveïdor preferent en serveis per a iots de Vilanova Grand Marina – Barcelona, i obrirà una oficina pròximament a les seves instal·lacions. Aquest acord permet a BWA ampliar la seva presència a Espanya i reforçar la seva posició en el mercat espanyol, donat el paper cada vegada més important que té Espanya com a destí fora de temporada.
 
Aquesta nova col·laboració és un reconeixement per part de BWA de la reeixida gestió de la marina, que s'ha posicionat en el mercat internacional de superiots com un referent per a aquest tipus d'embarcacions, gràcies a la seva dedicació i la seva ubicació estratègica, a tan sols 40 quilòmetres al sud de Barcelona. Des de la seva obertura, a l'abril del 2009, Vilanova Grand Marina – Barcelona ha registrat una mitjana d'ocupació del 60%, oferint opcions d'amarrament tant a curt com a llarg termini.
 
VGM_Boats
Ignacio Erroz, Director General de Vilanova Grand Marina – Barcelona, comenta, “El compromís de la marina és oferir les instal·lacions i serveis de més alta qualitat als nostres clients. Valorem l'excel·lència i el tracte personal per assegurar el màxim grau de satisfacció entre els nostres clients. En aquest sentit, estem convençuts que el nostre acord amb BWA Yachting millorarà els serveis que posem a disposició dels nostres visitants, mantenint els més alts estàndards mitjançant l'oferta d'una gamma de serveis excepcionals per a iots i adaptant-los a les necessitats individuals de cada client”.
 
Edward Enganxen, Director Comercial de BWA Yachting, apunta. “BWA Yachting ha reconegut sempre el fort potencial del mercat de superiots a Espanya, i en particular a la zona de Barcelona i Catalunya. Estem molt satisfets de col·laborar amb Vilanova Grand Marina, ja que les nostres estratègies i filosofia de negoci són molt similars. Esperem un creixement del mercat a la regió, i estem convençuts que aquest acord aportarà molts beneficis a ambdues companyies, a la regió i a tots els clients”.

SBC /Vilanova GM

OPINA - TORNAR