El consell executiu de l’ACPET es reuneix amb l’Administració Portuària de Catalunya
 
La nova llei de taxes, la renovació de les concessions i el futur model de gestió dels ports esportius van ser els principals temes tractats
 
14/07/2010
 
logo ACPET
El Consell executiu de l’ACPET (Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics), encapçalat pel seu nou president Tomàs Gallart, es van reunir el 14 de juliol amb l’Administració Portuària de Catalunya representada per el Sr. Manel Nadal, Secretari de Mobilitat de la Generalitat; Oriol Balaguer, Director General de Ports Aeroports i Costes; Rosa Busquets, Subdirectora general de Ports i Costes; Mª Dolors Rodríguez, Gerent de Ports de la Generalitat i Esther Roca, Responsable Area Jurídica Ports de la Generalitat. També es va aprofitar la reunió per presentar la nova estructura directiva de l’ACPET sorgida de les eleccions celebrades el passat 8 de juny.
 
logo gencat
A la reunió principalment es van tractar els temes de la nova llei de taxes, la renovació de les concessions i el futur de la gestió dels ports esportius, qüestions que preocupen ambdues parts. A la trobada l’ACPET va manifestar novament la seva preocupació per l’aplicació de la nova llei de taxes i la repercussió que aquesta pot tenir en el futur quan es renovin les concessions actuals dels ports esportius de Catalunya, ja que en determinats supòsits l’aplicació d’aquestes taxes faria molt difícil la viabilitat econòmica d’aquestes instal·lacions nàutiques. L’Administració es va mostrar molt receptiva respecte aquests temes i va manifestar la seva voluntat de diàleg per tal de trobar una solució de consens que sigui satisfactòria per ambdues parts. Tant l’Administració Portuària de Catalunya com l’ACPET van estar d’acord en que en el futur model de gestió portuària i renovació de concessions es important arribar a una formula que sigui assumible per totes les parts i sobretot que també sigui beneficiosa pels usuaris i que tingui en compte els seus interessos.
 
SBC /ACPET

OPINA - TORNAR