Éxit de “Les Nits Blanques” solidaries a Marina Palamós
 
El 18 d’Agost es celebra el segon dels dos concerts  a favor de la Fundació ‘El Trampolí’, entitat que recolza a persones amb discapacitat de l’Alt i el Baix Empordà
 
12/07/2010

M.Palamós1
Marina Palamós va celebrar el dia 10 de juliol el primer dels dos concerts dins del marc de “Les Nits Blanques” que es celebraran aquest estiu a favor de la Fundació ‘El Trampolí’, entitat que es dedica a la promoció d’activitats Culturals i lúdiques per a persones amb discapacitat de l’Alt i el Baix Empordà.
 
Aquest primer concert del 10 de Juliol va estar dedicat a Cuba, amb la representació d’un grup d’havaneres, amb el que el públic assistent va poder gaudir de la més pura essència dels sons cubans. Després d’una simpàtica i animada actuació dels membres de ‘El Trampolí’, va actuar el grup de musica cubana tradicional ‘Son de la Rambla’ que va arrencar els aplaudiments entusiastes dels espectadors.
 
El proper 18 d’Agost es celebrarà el segon concert sota el nom “La màgia del piano” on actuarà el prestigiós pianista i també amarrista del port, Ignasi Cambra, sota la direcció del director d’orquestra Jordi Mora. Ambdós concerts son gratuïts pels usuaris del Port. Es convenient vestir de blanc.

Feu click al link que adjuntem a continuació per veure un video de “Les Nits Blanques”

http://www.youtube.com/watch?v=k5t85Pbj7yE

SBC /Marina Palamós

OPINA - TORNAR