Música Nuda brinda una fantàstica nit musical al Port d'Aiguadolç
 
La parella italiana va omplir totes les butaques de l'idíl·lic escenari muntat en la bocana del Port d'Aiguadolç amb motiu de la 7ª edició dels “Concerts de Mitjanit”
 
01/08/2010

musica_nuda
El grup Música Nuda va omplir totes les butaques de l'idíl·lic escenari muntat en la bocana del Port d'Aiguadolç amb motiu de la 7ª edició dels “Concerts de Mitjanit” el dissabte 31 de juliol. Sota una nit estrellada i acompanyats pel murmuri de les onades del mar xocant contra l'espigó de la bocana, Petra Magoni i Ferruccio Spinetti van oferir més d'una hora d'emocions a través de l'òpera, el jazz, el pop o el soul.
 
Aquesta parella de músics Italians, que porta molt temps consolidant-se en el seu propi país i a França, van irrompre a Sitges per  conquerir al públic que va assistir a la bocana del port, on van gaudir de la fusió entre la música i el mar. Versionant cançons tan conegudes com ‘Roxanne' o ‘I will survive' entre moltes altres, Petra i Ferruccio es van anar guanyant al públic amb el domini d'ell amb el violoncel, i la impressionant veu d'ella, una fusió que amb la seva original manera d'entendre la música, van saber guanyar-se al públic, desconeixedor d'aquest estil, que pretén despullar les cançons per únicament conservar l'estructura essencial de la música que interpreten. Tot això junt amb algunes dosis d'humor més que encertades van fer de la vetllada una gran nit d'estiu acompanyada per una música original i intel·ligent, i un escenari perfecte per a l'ocasió.
 
El dissabte 6 d'agost actuarà el més que consolidat pianista Nikolaï Lugansky al Palau MariCel de Sitges a les 20:30h. La 7ª edició dels “Concerts de Mitjanit” finalitzarà el 14 d'agost amb una cita ineludible, una fusió gairebé perfecta entre una de les veus amb més projecció de la música clàssica espanyola i el so del mar. No són gaires les ocasions en què es podrà sentir l'increïble veu d'un tenor com Alex Vicens (acaba de representar ‘Doña Francisquita' al Liceu) emmudint el trencar de les onades contra l'espigó de la bocana del Port d'Aiguadolç.
(www.concertsdemitjanit.com)

SBC

OPINA - TORNAR