Doblet del CN El Balís al mundial juvenil de la ISAF

Les tripulacions de El Balís David Charles/Alex Charles en 420 i Carlos Robles/Florian Trittel en 29er han conquerit el més alt del podi de l'ISAF Youth World Championship, celebrat a Dublín (Irlanda)

Julio/2012

El Balis OROS EN EL ISAF YOUTH WORDLS
La parella Robles-Trittel es va proclamar matemàticament campions del Mundial juvenil de la ISAF amb un avantatge de 17 punts sobre els subcampions, els representants francesos. Amb aquest resultat, el tàndem català revalida el seu títol de Campió del Món ISAF obtingut el passat any en aigües de Zadar (Croàcia) quan tan sols portaven uns mesos navegant en 29er.

Els germans David i Alex Charles també han fet un gran campionat, refermant-se primer la plaça al podi, per donar així el cop final en els dos últims dies de competició; acostant posicions amb el segon classificat fins a deixar-ho a només dos punts per acabar imposant-se a la regata final amb un primer lloc, quedant a 4 punts del 2a classificat. Adriana Rodés i Lucy Brugman, les representants femenines en 420 i companyes de club dels campions del món, també han fet grans progressions en el campionat fins a aconseguir la 10a posició, repetint la gesta de l'any passat.

Els sis esportistes s'han mostrat molt feliços pels títols aconseguits en les declaracions fetes per a l'organització de l'ISAF Youth Worlds. El comodor del club, Pepe Sánchez ha afirmat que “El Balís se sent molt afortunat de tenir en els seus equips a aquests d'esportistes” “Només la classificació de tres equips ens va semblar un grandíssim èxit, però dos títols i un
top 10 mundial serà un fita històrica per al club”. A més a més aquests dos títols mundials se sumen al recentment aconseguit pel Club Nàutic El Balís a la classe J80.

SBC-CN El Balís

TORNAR