El Club Vela Blanes fa oficial la renovació de la concessió amb la signatura del contracte d’explotació

El passat 11 de juliol es va signar el contracte per l’explotació de la dàrsena esportiva del Port de Blanes, per part de Ports de la Generalitat i el Club Vela Blanes

11/07/2012

firma concessio CV Blanes
Després del període de tramitació del concurs per a la nova adjudicació d’aquesta concessió, la proposta del Club de Vela Blanes va resultar l’adjudicatària. Fundat l’any 1942 la signatura del passat mes de juliol permetrà al club blanenc continuar duent la seva activitat durant els propers 25 anys.

El projecte del Club de Vela Blanes planteja diferents reformes en les instal·lacions com ara la remodelació de l’actual dàrsena esportiva interior, modificant les mides dels amarradors i fent accessibles els pantalans a persones amb mobilitat reduïda. També l’enllumenat és objecte de revisió per adaptar-lo a criteris de sostenibilitat energètica i mediambiental.

D’altra banda la zona del Club i l’Escola de Vela també s’aprofitaran de les millores apuntades al projecte. Per altre part, és realitzarà un nou accés per vianants en el contradic de ponent i per sobre la platja.

L’objectiu social del Club de Vela i el seu compromís amb la promoció d’aquest esport continuen intactes donat que formen part del nucli de l’entitat. Per tant, els projectes socials com ara l’escola de vela, l’escola esportiva, la promoció de la vela accessible, etc. continuaran endavant.

SBC-CV Blanes

TORNAR