El port d’Aiguadolç acullirà la 7ª edició del Festival de Sitges “Concerts de Mitjanit”

Les entrades ja estàn a la venda. Els “Concerts” es donaran cada cap de setmana des del 9 de juliol fins al 14 d'agost inclòs.

 
16/06/2010

poster
Ja s'han posat a la venda les entrades per a la setena edició del Festival de Sitges "Concerts de Mitjanit". Com cada any s'ha tornat a apostar per la qualitat dels seus intèrprets abans que per la quantitat. Una iniciativa amb què ja s'ha aconseguit, al llarg d'aquestes sis últimes entregues, un públic fidel i entregat.
 
Ens acompanyarà en aquesta setena entrega el flamenc fusió de Las Migas, la poderosa veu d'Alex Vicens,  l'estil únic de Musica Nua, el piano d'Alex Algutzir i del rus Nicolaï Lugansky i un referent com el Trio Arriaga. Sens dubte, un cartell de luxe per a uns "Concerts" que no deixen de créixer any rere any.
 
Durant tot el mes de juliol i fins al 14 d'agost els "Concerts" comptaran amb dos magnífics escenaris. El Palau Maricel on s'aposta per la versió més clàssica dels concerts. Un espai més íntim, amb una formidable decoració i on l'artista es situa a pocs metres del públic perquè aquest pugui sentir-se atrapat per la música i l'artista. Un viatge en el temps que sens dubte recorda a  aquesta imatge de petits genis com Mozzart tocant per a aquella burgesia acabalada.
 
L'altre escenari és pràcticament el contrari, la Bocana del port d'Aiguadolç. Un espai obert, gran, a l'aire lliure, on al costat del mar i sota la lluna s'oferirà la part més festiva de la programació amb concerts de diferents gèneres musicals.

Per més informació o reserves d’entrades visiteu la web www.concertsdemitjanit.com.

SBC / Port Aiguadolç

OPINA - TORNAR