El Port de Roses punt de sortida de la volta al món solidaria del veler Nessun Dorma
 
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona apadrina el Nessun Dorma amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava
 
25/06/2010

N.Dorma
La passada nit de Sant Joan, el veler Nessun Dorma va salpar del Port de Roses per iniciar la volta al món solidària que el portarà a recórrer el Mediterrani en aquesta primera etapa, per iniciar al setembre la travessia de l’Oceà Atlàntic. El projecte té la particularitat que el Nessun Dorma ha estat dissenyat per a persones amb mobilitat reduïda a les drassanes Pita Yachts de Pau, de manera que es converteix en un exemple per fer turisme accessible, i ha estat construït íntegrament a la Costa Brava.
 
Per acomiadar-lo, van ser presents més d’una cinquantena de persones entre els quals hi havia l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, la cap de l’Oficina del Centenari de la Costa Brava, i nombrosos amics i familiars que es van concentrar  davant del veler. L’alcaldessa de Roses va voler agrair a Marco E. Bou “que en aquesta primera etapa fos l’ambaixador del municipi costaner a l’Illa grega de Rhodes, amb qui està agermanada”. Per la seva banda, la representant del Patronat de Turisme va explicar que amb aquest projecte “el Nessum Dorma donarà a conèixer la destinació turística Costa Brava per tot el món”.
 
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona apadrina aquesta iniciativa amb motiu de la commemoració del Centenari de la Costa Brava, col·locant al gennaker, la vela de proa, el logotip del Centenari en grans dimensions. I ho fa amb un doble objectiu: d’una banda, promocionar la Costa Brava com a destinació turística arreu del món i donar a conèixer la oferta de turisme accessible; una oferta de la que el Nessun Dorma n’esdevé un ambaixador exemplar.
 
Amb aquesta acció, els valors que fan que la Costa Brava sigui única arribaran a Nova Zelanda, Austràlia, Àfrica i Amèrica del Sud. Així mateix, l’aposta per un turisme més accessible que el Patronat té entre els seus objectius per als propers anys, es farà tangible amb aquesta iniciativa.
 
SBC / Port de Roses

OPINA - TORNAR