Carla Royo i el príncep Kubrat de Sajonia Coburgo un any més a la Vila de Blanes Optimist Regata-III Trofeu Carla Bulgaria Roses Beauty

La família reial, que ha omplert la competició de glamour, va gaudir d’un fantàstic cap de setmana a Blanes apadrinant la 37ª edició d’aquest prestigiós trofeu (la tercera edició que porta el seu nom)

07/06/2011

CV Blanes I
Punt i final a una nova edició de la ja clàssica Vila de Blanes Optimist Regata-III Trofeu Carla Bulgaria Roses Beauty. Després de 37 anys la degana de les proves a Catalunya continua mantenint-se jove i vital com el primer dia. A més, des de fa tres anys la prova incorpora la premsa rosa que acostuma a anar lligada al mon dels famosos i darrerament de l’esport. En el cas del CV Blanes part de “culpa” segons el propi club, resideix en el fet que la monarquia espanyola sigui partícip de l’esport de la vela (ja tenen relació amb el Club des de la creació del Trofeu Príncep de Girona per a la classe creuer) i sobretot de l’entusiasme dels prínceps de Panagiuristhe d’apadrinar la regata.

CV BlanesII
Sigui com sigui la visita de la família de Carla Royo i el príncep Kubrat de Sajonia Coburgo, que van gaudir d’un fantàstic cap de setmana que es preveia dolent meteorològicament parlant per poder dur a terme amb garanties la regata, va facilitar la seva col·laboració (és ja la tercera edició d’aquesta regata que porta el seu nom), juntament amb diferents representants de les empreses col·laboradores en el Trofeu (Guitart Hotels, Perfumeries If, Rellotges Burg) i personalitats de la vida social madrilenya; van aportar tot el glamour a l’esdeveniment.

També varen assistir al lliurament de trofeus el Tinent d’Alcalde de Blanes, Sr. Xavier Oms, el president del Club Amadeu Nualart, el Sr. Xavier Masbernat, gerent de Marimurtra de Blanes i la medallista olímpica i vicepresidenta de la FCV, Natàlia Via-Dufresne. Va actuar de mestre de cerimònies el vicepresident el Sr. Oriol Subirà.

Pel que fa a allò merament esportiu es poden trobar les classificacions a la pàgina web del Club. Quatre proves, tres dissabtes, amb vents suaus de component est, i una en la jornada dominical varen servir per proclamar novament campiona per tercer any consecutiu la Vicky Ivaylova, que va rebre el trofeu de mans de Natàlia Via-Dufresne. Marc Béjar i Anna Gimeno varen aconseguir el tercer i segon lloc respectivament a la categoria A, mentre que Pau Chicharro es feia amb la tercera de la categoria B. Finalment Jordi Béjar, tercer a la categoria C, tancava un cap de setmana ple d’èxits locals. Menció molt especial per la Martina Casañé, en Miquel Pérez i l’Aleix Manresa, els tres petits de la flota que varen completar un fantàstic cap de setmana de regates, que va tenir un testimoni a l’alçada del Trofeu, la goleta Far de Barcelona.


SBC /CV BLANES

OPINA - TORNAR