El Club Nàutic Cambrils inaugura les obres de millora del varador del Port de Cambrils per ampliar els seus serveis a socis i usuaris d'embarcacions

La nova alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, i el director general del Transports i Mobilitat de la Generalitat Ricard Font, han destacat la importància de la nova infraestructura per al litoral català

21/06/2011

Acto de
Després de quatre mesos, el Club Nàutic Cambrils ha inaugurat les obres de millora del varador del Port de Cambrils, una de les infraestructures més importants de la Costa Daurada i la inversió privada més important als ports del litoral català per a 2011, amb una xifra aproximada de 800.000 euros. El nou varador inclou nous serveis per a socis i ciutadans, el que comporta una millora important per al municipi de Cambrils i de tota la Costa Daurada.

La inauguració va comptar amb l'assistència de Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, i de Maria Dolors Rodríguez, gerent de Ports de la Generalitat; del president del Club Nàutic Cambrils, Joaquim Oliva i de la nova alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, en el que ha estat el seu primer acte públic com a representant de la corporació municipal.

Nueva gasolinera2
El president del Club, Joaquim Oliva, ha destacat les inversions realitzades en els últims anys malgrat les dificultats econòmiques. “Socis, visitants i la ciutat ha de constituir un pilar bàsic en la concepció empresarial del Club”. Oliva també ha insistit en el fet que el Club i les seves instal·lacions s'adapten a les necessitats dels seus usuaris, i sobretot a les necessitats de la Confraria de Pescadors de Cambrils.

Les noves instal·lacions permeten diversificar encara més l'activitat del port esportiu i potenciar el sector nàutic i turístic. Entre les millores de la nova infraestructura cal destacar la instal·lació d'una nova gasolinera que triplica la capacitat de l'anterior i permetrà donar servei a vaixells de petites, mitjanes i grans eslores; un nou servei de marina seca per a 30 embarcacions; una xarxa de drenatge per a aigües pluvials; un punt de recollida selectiva de residus; nous controls d'accessos i tancament i la ubicació de noves instal·lacions de baixa tensió amb torres de prepagament.

La nova alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau, ha participat en els actes de millora del varador del Port Esportiu de Cambrils i ha ressaltat el fet que un club esportiu com el de Cambrils es gestioni de forma professionalitzada. “Una evolució marcada per criteris de qualitat, eficàcia i autogestió, que ha permès millorar la institució”, ha recalcat Dalmau.

Per la seva banda, Ricard Font, director general de Transports i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, ha incidit que l'obra inaugurada ha estat possible gràcies a la “visió de futur i capacitat de treball del president del Club Nàutic”, destacant la sensibilitat pel medi ambient del nou varador. En aquest sentit, Ricard Font ha insistit en el fet que la voluntat de la Generalitat de Catalunya és potenciar la indústria turística amb la col·laboració d'institucions com el Club Nàutic i l'Ajuntament de Cambrils.


SBC /CV CAMBRILS

OPINA - TORNAR