El Port d’Aiguadolç despedeix la primera edició del Sitges Green Sound superant totes les expectatives
 
El festival tenca el seu primer any amb un immillorable sabor de boca ja que la acollida per part del públic ha sigut molt bona
 
28/06/2011

IMG_0313
El Port d’Aiguadolç de Sitges acomiada la primera edició del festival de música Sitges Green Sound amb gran satisfacció per partida doble, la calorosa acollida per part del públic, que anat de menys a més fins el punt d’omplir de gom a gom la zona Green Sound, i la bona participació i implicació per part dels artistes que han fet possible junt amb la Fundació Cultural Port d’Aiguadolç, uns concerts gratuïts de qualitat.
 
Han sigut dos mesos plens de música vora el mar, on han tingut cabuda diferents estils musicals destinats a tots els públics, des de el jazz, pop, rock, fins a ritmes llatins o interpretacions de grans èxits del passat. Grups com Les Fusa, Jazz Up, l’ L’Escola Municipal de Musica Montserrat Almirall de Sitges (EMMAS), Vaco o Step the Next entre molts d’altres han aconseguit captar l’atenció del assistents, fins al punt de consolidar els concerts en la agenda dels caps de setmana del Port d’Aiguadolç.
 
Per la bona acollida, per la implicació dels artistes, per l’esforç, el temps i els mitjans empleats per part dels organitzadors, ja s’està treballant en la segona edició del
Sitges Green Sound que es durà a terme aproximadament en aquestes dates de l’any vinent. Els artistes interessats en poder participar en l’edició 2012 tindran que estar atents a la web www.concertsdemitjanit.com a partir de l’octubre, on s’informarà més detalladament de com s’encararà el pròxim festival. Per al públic que l’any que ve vulgui tornar a gaudir dels concerts poden anar-se informat a la mateixa web o agregar-se al facebook del Sitges Green Sound.

SBC /Port d’Aiguadolç

OPINA - TORNAR