I Jornada de Recollida de Brossa de Fons Marí al CN Port de la Selva
La finalitat d’aquest jornada és la conscienciació als usuaris de les instal·lacions portuàries per a que no llencin brossa i la recollida de aquesta del fons marí del recinte portuari

20/06/2011

CN Port de la Selva
Dins del marc de les activitats organitzades per l'associació de comerç i restauració de El Port de la Selva, el 25 de juny el Club Nàutic Port de la Selva juntament amb l’Agrupació Cultural Submarinista Mar d’Amunt, han dut a terme la primera jornada de Neteja del fons marí de la zona portuària, escullera i bocana del port, amb la finalitat de fomentar el respecte i la conservació del medi ambient.
La finalitat d’aquest jornada és la recollida de la brossa abocada i que no s’ha integrat en el medi, alhora que la conscienciació als usuaris de les instal·lacions portuàries per a que no llencin brossa a les rieres ni al mar.
Un cop finalitzada la recollida es va fer la classificació de les restes trobades i també un col·loqui a càrrec d’un tècnic mediambiental.
Per a realitzar les diferents activitats de la jornada es va comptar amb la participació de voluntaris a terra i mar. Els requisits necessaris van ser per als bussos la llicencia de busseig i titulació d’una estrella i les embarcacions han d’estar despatxades i el patró tenir el títol per a governar-la.


SBC /CN Port de la Selva

OPINA - TORNAR