Primera edició de la Regata Alfonso Echegaray

L'esdeveniment tindrà lloc entre Port Ginesta i Port Adriano el divendres 13 de juliol
 
Cartel Regata Alfonso 1
La família Echegaray Figueras organitza conjuntament amb el Club Marítim Port Ginesta i la Real Associació Nacional de Cruers, la Regata Alfonso Echegaray per a creuers amb certificat RI, amb la col·laboració de Port Adriano. L'esdeveniment tindrà lloc entre Port Ginesta (Barcelona) i Port Adriano (Mallorca) amb sortida des de Port Ginesta el divendres 13 de juliol de 2012. La distància del recorregut són 102 Milles Nàutiques.
 
Alfonso Echegaray, mallorquí de naixement i de cor, va ser capità de la Marina Mercant, vicepresident de l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), músic des de la seva infància i durant molts anys alma mater i impulsor del projecte de Port Ginesta.
 
Al llarg dels seus últims anys, El senyor Alfonso, va treballar intensament per ajudar als afectats de càncer. Per honrar el seu record, s'ha volgut incorporar a la regata la Fundació ‘La Casa dels Xuklis', organització l'objectiu de la qual és acollir les famílies dels nens afectats pel càncer que es veuen obligats a desplaçar-se a Barcelona per rebre tractament mèdic prolongat. Gràcies a aquesta associació, els pares dels nens afectats poden estar al costat dels seus petits en un entorn de familiaritat que permet afrontar aquesta circumstància d'una forma més humana i positiva. La meitat dels fons recollits a través de les inscripcions seran entregats directament a la fundació per contribuir amb la seva missió.
 
Desde Port Ginesta i l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) invitem tots els amants del mar a participar en una regata repleta d'emocions, camaraderia, el millor ambient competitiu, un recorregut ideal per a la navegació i sobretot solidaritat.


**pdf regata

http://www.clubmaritimportginesta.com/regates/2012/alfonso_echegaray/anunci_regata.pdf

INSCRIPCIONES[1]

SBC-Port Ginesta