El Club de Vela Blanes i el CN Llançà amb la Marató per la Pobresa de TV3

El Club de Blanes donarà la recaptació obtinguda en les inscripcions de les regates de vela organitzades, i el CN Llançà a donat suport a totes les activitats programades a la localitat

13/05/2012

Cv Blanes maratóEl Club de Vela Blanes i el CN Llançà han decidit seguir fomentant la seva vessant solidaria participant en la Marató per la pobresa, impulsada davant l'evolució de la crisi i que està afectant la nostra societat, d’aquesta manera TV3, Catalunya Ràdio i La Fundació La Marató de TV3 tiren endavant aquesta acció excepcional. La Marató per la pobresa és una marató puntual que es va celebrar el 27 de maig, presentada per Antoni Bassas i Agnès Marquès sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc". El programa va combinar la divulgació i la sensibilització amb l'entreteniment: reportatges, entrevistes amb testimonis, voluntaris, professionals de les entitats i experts, accions al plató i connexions amb les activitats.

Segons les últimes dades conegudes, la taxa de risc de la pobresa afecta gairebé un 20% de la població adulta de Catalunya i un 23,4% dels infants i joves. Per això, la Marató per la pobresa vol divulgar, sensibilitzar i mobilitzar la societat perquè aculli totes les iniciatives d'entitats i persones que vulguin ajudar els que ajuden. En aquest sentit el Club Vela Blanes, sempre sensible a iniciatives que afecten a persones en situació de risc o d'exclusió social, va decidir farà ja uns dies donar la recaptació obtinguda en les inscripcions de les regates de vela Trofeu Primavera classe Europa N2 i Trofeu Primavera Optimist Circuït Català Grup 3, a la Marató.


D’altra banda i amb el mateix objectiu el 20 de maig, el Municipi de Llançà es va aplegar a la pineda del Club Nàutic Llançà, per a fer una jornada plena d'actes i activitats en benefici de la Marató de TV3 contra la pobresa, sota el lema "Que ningú es quedi fora de joc". Un any més el Club Nàutic Llançà ha donat suport a les propostes de la Fundació La Marató de TV3, i fa costat al Municipi de Llançà i a la resta de persones i entitats llançanenques implicades, oferint la possibilitat de sortejar cinc batejos de vela dobles, per a una sortida de tres hores amb vaixells col·lectius de la seva escola de vela.

SBC-CV Blanes-CN Llançà

TORNAR