El Club Nàutic Port de la Selva anuncia la celebració del Campionat d'Espanya i del Campionat de Catalunya de la classe 470

El campionat d’Espanya es celebrarà del 15 al 18 d’abril en aigües del Port de la Selva

01/03/2010

470
El campionat d'Espanya de la Classe 470 es celebrarà en aigües del Port de la Selva els dies 15 al 18, d'abril del 2010 ambdós inclosos. La regata està organitzada pel Club Nàutic Port de la Selva, la Real Federació Espanyola de Vela, la Federació Catalana de Vela i les secretaries Nacional i Autonòmica de la classe 470.

 

Les proves realitzades els dies 17 i 18 d'abril formaran el campionat de Catalunya 2010 de la classe, en el que la classificació serà la suma dels punts de les proves realitzades durant aquests dos dies. Mentre que les proves del Campionat d'Espanya es realitzaran entre els dies 16 i 18 d'Abril. El dia 15 del mateix mes es realitzaran a les instal·lacions del Club Nàutic el registre de participants, l'entrega de les instruccions per a la regata i el segellat del material. Les inscripcions per a les regates es poden realitzar en la pròpia web del Club Nàutic Port de la Selva.

Accedir al web-regata.

SBComunicación / CN Port de la Selva

OPINA -TORNAR