El Club Nàutic Port de la Selva i el Club Nàutic El Balís guardonats a la Gala de la Vela 2009
 
La Federació Catalana de Vela, representada pel seu president Gerard Esteva, va ser escollida com a millor federació territorial del 2009

18/02/2010

gala2009
El Club Nàutic Port de la Selva i el Club Nàutic El Balís van ser guardonats a la Gala de la Vela 2009 que es va celebrar a Madrid el 19 de febrer, en l’apartat referent a clubs que han organitzat regates internacionals i estatals. D’altra banda la Federació Catalana de Vela, representada pel seu president Gerard Esteva, va ser escollida com a millor federació territorial del 2009. 
 
Durant la cerimònia es va reconèixer la tasca organitzativa del Club Nàutic Port de la Selva fent entrega al seu President, el Sr. Octavi Candela, de la distinció com a club destacat de l'any 2009. D’altra banda, el Club Nàutic El Balís va ser premiat per la organització del campionat d’Espanya de la classe 420, que tal i com ha reconegut el màxim òrgan d’aquest esport, va ser un èxit a nivell esportiu i d’organització.
 
L'acte va estar presidit pel Sr. Alejandro Blanco, President del Comitè Olímpic Espanyol i va comptar amb la presencia del Secretari d'Estat per l'Esport, Sr. Jaime Lissavetzky i del President de la Reial Federació Espanyola de Vela Sr. Gerardo Pombo.
 
CNPS1
La segona edició de la Gala de la Vela va estar organitzada per la RFEV, y l’acte va tenir lloc a la seu del Comitè Olímpic Espanyol amb l’assistència de més de 300 persones. Esportistes, tècnics, patrocinadors, organitzadors, mitjans de comunicació i personalitats del món de la nàutica van ser premiats en un acte que la Federació vol instaurar com a plataforma de reconeixement a les múltiples personalitats que protagonitzen l’escenari nàutic de l’any.
 
 SBC / CNPS / CNB / FCV

OPINA -TORNAR