Nicolás González nou gerent de Sant Carles Marina
 
La seva experiència laboral i la seva afició pel mar li han permès estar en constant contacte amb el món nàutic
 
Nicolás
Originari de Marbella, Nicolás González ha assumit recentment la gerència del port esportiu de Sant Carles Marina (Tarragona). Va estudiar Direcció Hotelera a Suïssa, i disposa d'una àmplia experiència internacional en aquest camp havent treballat a països com El Salvador, Costa Rica, Hondures i Panamà entre d’altres. La seva experiència laboral i la seva afició pel mar li han permès estar en constant contacte amb el món nàutic, tant en relacions laborals indirectes, com a usuari i també com a gran aficionat al submarinisme.
 
Una de les primeres impressions del nou gerent en assumir el càrrec va ser que “Des del primer moment en que vaig visitar Sant Carles, vaig quedar impressionat per la bellesa natural de la zona, l'amabilitat de la seva gent i la seva gastronomia. Però el que més m'ha marcat és lo autèntica i típica que és la regió, cosa que també m'han comentat la gran majoria dels nostres clients, que han trobat en Sant Carles una experiència típicament Catalana” declarava Nicolás.
 
Des de l'Associació volem donar-li la benvinguda a la nostra família, desitjant-li tota la sort en la seva nova gestió i comunicant-li que per a qualsevol necessitat, ajuda o dubte que pugui tenir disposa de tot el suport de l'ACPET.


 
SBC / ACPET

OPINA -TORNAR