Finalitzen les obres de renovació dels pantalans del CN Llançà
 
Des del club es vol comunicar als usuaris que estan esperant la conclusió de les obres, que podran tornar a portar les seves embarcacions a les instal·lacions del port a partir del 26 de març del 2011

11/03/2011
 
obras Llança
Si les obres de renovació dels pantalans del Club Nàutic Llançà segueixen el curs previst, estaran finalitzades per a finals de març. Per aquest motiu des del club es vol comunicar als usuaris que estan esperant la conclusió de les obres, que podran tornar a portar les seves embarcacions a les instal·lacions del port a partir del 26 de març del 2011. Des del club es demana als propietaris de les embarcacions que comuniquin abans a les oficines del port la data prevista d'arribada, sempre a partir del dia indicat. Per a la finalització de les obres únicament falten els treballs de pavimentació dels vials i aparcaments i altres detalls que estaran acabats per a la data assenyalada.
 
El Club Nàutic Llança vol celebrar la inauguració de les obres el dia 30 d'abril del 2011 a les 13:30h a les instal·lacions del propi port, un vegada finalitzada l'assemblea general extraordinària convocada pel matí del mateix dia.
 
Per poder organitzar correctament la inauguració el club demana a tots els que desitgin assistir que confirmin la seva presència, indicant-ho a les oficines del port a través de l'adreça de correu electrònic club@cnllanca.cat .

SBC /CN Llançà

OPINA - TORNAR