El CV Blanes ratifica el seu compromís amb la vela adaptada
 
Amb aquesta signatura es consolida la situació que apropa al col·lectiu de persones amb discapacitats, psíquica i física, a practicar l’esport de la vela
 
25/02/2011

CV Blanes1
El passat 24 de febrer es va formalitzar mitjançant la signatura d’un conveni de col·laboració (prestació de serveis), la relació entre l’entitat Club Esportiu El Vilar (depenent d’Aspronis) i el Club Vela Blanes. Amb aquesta signatura, per un any, es consolida la situació que ja es venia donant des de finals del 2009 i que durant el 2010 va fer les primeres passes tot portant al col·lectiu de persones amb discapacitats, psíquica i física, a practicar l’esport de la vela.
 
La formació pràctica i teòrica bàsiques que set alumnes i un monitor del Club Esportiu El Vilar reben dels tècnics del Club Vela Blanes es dur a terme els dimarts al matí amb sessions de dues hores, amb embarcacions adaptades a les necessitats d’aquest col·lectiu.
 
CV Blanes2
L’acte de la signatura va tenir lloc a la biblioteca (“Sala dels Presidents”) del Club Vela Blanes. Va anar a càrrec del president de l’entitat, Sr. Amadeu Nualart, i el president de l’Associació Club Esportiu El Vilar, Sr. Xavier Oms, que previ a la signatura varen dirigir unes breus paraules als mitjans de comunicació. Ambdós van recalcar la importància d’aquest tipus de conveni de col·laboració on per sobre d’interessos materials i/o pròpiament competitius destaca el caràcter humà i de relació que es desprèn en l’intercanvi d’experiències entre els alumnes i els tècnics.
 
A l’acte van ser pressents també la presidenta de la Fundació ASPRONIS, Mª Dolors Oms, el gerent del Club Vela Blanes, Carlos Ramos, els tècnics del Club Vela Blanes, membres de l’organització i direcció d’ASPRONIS i els autèntics protagonistes: els alumnes!
 
SBC /CV Blanes

OPINA - TORNAR