“Croàcia, Grècia i Tunis ens superen”

El director general de Ports de Balears a favor de reactivar el turisme nàutic, destaca la necessitat de nous projectes de ports esportius

26/02/2012

Croacia, Grecia y Tunez (Antonio Deudero)
Antonio Deudero, director general de Ports de Balears, assegura que amb la reactivació d'alguns projectes de ports esportius es pretén “situar a les illes en el segle XXI”. “Croàcia, Grècia i Tunis, malgrat la primavera àrab, ens passen per davant a nivell de turisme nàutic, de xàrter. Si volem recuperar-nos hem de tenir instal·lacions del segle XXI.

“Això passa per que els ajuntaments i el Consell comparteixin segons quins projectes, un vegada que passin els criteris tècnics i ambientals, han de sortir endavant”, diu el director general de Ports de Balears.

Deudero defensa que el nou Govern té “criteris objectius molt clars”. “Creiem que comptem amb una majoria de gent que ha dit: ´fins aquí hem arribat, tireu endavant per posar novament a aquesta Comunitat Autònoma en el primer lloc´. Ara estem a la cua. Podem quedar com estem o intentar arreglar les coses. Per aquí anem”, va dir.


SBC-diariodeibiza.es

TORNAR