BREUS

La Costa Brava amplia nous mercats a Rússia

Per tal de promocionar la Costa Brava, el Patronat participa del 15 al 22 de març en dos dels esdeveniments de promoció turística que acull la capital russa

21/03/2014

La Costa Brava continua sent un dels llocs amb més turistes del país. Així ho han assegurat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l'Agència Catalana de Turisme després de les reunions mantingudes amb operadors russos. Per tal de promocionar la Costa Brava, el Patronat participa del 15 al 22 de març en dos dels esdeveniments de promoció turística que acull la capital russa. Les dues fires que s'han fet han estat la Intourmarket i la Mitt de Moscou, en les quals s'ha detectat que el mercat rus s'estabilitzarà, ja que les xifres de venda de viatges són similars a les de l'any passat. D'aquesta manera la Costa Brava mantindrà el nivell de reserves de turistes russos i continuarà expandint-se per les repúbliques soviètiques com a destinació turística. L'objectiu d'aquestes jornades ha estat presentar l'àmplia oferta turística amb destinació gironina per la temporada 2014. Malgrat l'estabilitat de les reserves de turistes russos, hi ha una certa tensió entre els principals operadors que resten intranquils pel conflicte actual amb Ucraïna.

SBC-costabravadigital.cat
El Saló Nàutic de Palma penja el cartell de complet a l'àrea d'exposició de superiots

10/03/2014

Es celebrarà del 30 d'abril al 5 de maig al Moll Vell i amplia la superfície d'exposició gràcies a la recuperació d'espais que estaven afectats per les obres

El Saló Nàutic Internacional de Palma recupera el seu pols en la 31 edició, que es celebrarà entre el 30 d'abril i el 5 de maig al Moll Vell, i penja el cartell de complet a l'àrea reservada a l'exposició flotant de superiots, amb capacitat per albergar entre 70 i 75 embarcacions d'aquestes característiques, 29 més que l'any anterior. Quan encara falten gairebé dos mesos per a la seva obertura, les primeres xifres que llança el certamen d'aquest any superen les previsions més optimistes, confirmant l'encert dels canvis introduïts en la passada convocatòria i la fortalesa del Saló Nàutic Internacional de Palma que, ara com ara, és considerat el més important d'Espanya. La cita nàutica torna aquest any amb major superfície d'exposició en terra, en recuperar els espais del Moll Vell que romanien en obres l'any passat, i en mirall d'aigua, gràcies a la incorporació d'un nou pantalà que permet pràcticament duplicar el nombre d'amarratges per donar cabuda a les embarcacions que integren l'exposició flotant, passant dels 110 de 2013, a 200 aquest any.

SBC-topbarcos.com
El Saló de Barcelona canvia de dates

La fira es celebrarà del 15 al 19 d'octubre al Port Vell per aconseguir una major projecció

05/03/2014

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona ja la que serà la seva 53ª edició. Tindrà lloc del 15 al 19 d'octubre de 2014 al Port Vell amb l'objectiu de buscar una millor integració en el calendari de salons internacionals, facilitar d'aquesta manera la màxima participació i dinamitzar l'activitat comercial del mercat nàutic. Per al director del Saló Nàutic de Barcelona, Jordi Freixas, "les últimes dades del mercat d'embarcacions d'esbarjo a Espanya apunten al fet que la crisi està tocant fons per donar pas a una lenta recuperació de la demanda. Hem de ser prudents però creiem que aquesta edició pot marcar un punt d'inflexió en les vendes del sector. En tot cas - puntualitza - continuarem dedicant tots els nostres esforços a atreure a compradors de països amb economies més dinàmiques, com Alemanya, França i Rússia, i també a residents estrangers al nostre país".

SBC-nauta360
Una plataforma d'oci en alta mar

La UE tria aigües canàries per assajar la viabilitat econòmica i tècnica d'un parc temàtic flotant el cost del qual rondaria els cinquanta milions

13/03/2014

La UE ha triat un punt situat a 2,7 quilòmetres de la costa sud de Gran Canària per assajar la viabilitat tècnica, econòmica i ambiental d'una plataforma en alta mar que pugui oferir en el futur, en qualsevol lloc del planeta, serveis d'oci, entre ells d'allotjament, reunions de negocis o observació de cetacis. La denominada Illa d'Oci (Leisure Island) és el primer prototip de plataforma d'ús turístic i d'oci projectat com una estructura única i central capaç d'associar mòduls i satèl·lits per a diferents usos, des del turístic al de l'aqüicultura, passant pel de les energies renovables o el del transport; tots amb el denominador comú del respecte al medi ambient. Aquesta plataforma temàtica, segons una primera simulació d'activitats, podria rebre una mitjana de 50.000 visitants, que, a més de les instal·lacions ja assenyalades, tindrien a la seva disposició un bar restaurant "chill out" i un àrea per a la pràctica del busseig.

SBC-farodevigo.com
Antonio Ruiz Vaca exposa la seva obra al Club Nàutic Cambrils

Una vintena de pintures que mostren els paisatges més mediterranis d'alguns indrets del Camp de Tarragona

05/03/2014

L'artista cambrilenc Antonio Ruiz Vaca ha exposat fins el 28 de març la seva obra al Club Nàutic Cambrils. La sala d'exposicions ha acollit el seu darrer treball. Una vintena de pintures que mostren els paisatges més mediterranis d'alguns indrets del Camp de Tarragona. Ruiz Vaca, artista que va començar als 14 anys com a autodidacta per després cursar diferents estudis d'art, ha portat fins al Club Nàutic obres que es reparteixen entre olis sobre tela i aquarel·les tant de gran format com de format més petit. En elles s'hi mostren en la seva majoria platges, de Miami, Cambrils, Tarragona o Altafulla; els aiguamolls de Peñíscola o Benicarló; el castell de Tamarit o paisatges amb roselles o arbres florits. També hi ha lloc pel port de Cambrils.

SBC-CN Cambrils